понеделник, 19 септември 2011 г.

Романтична нощна лампичка ;)

Поводът за изработването на лампичката е романтичен. За изработката се използва бурканче с голямо гърло и коркова запушалка. Светлината се осигурява от шест броя миниатюрни светлодиоди от стар, повреден GSM. Тези светлодиодчета са вградени в удачен за целта морски камък. Морските камъчета са добър избор, защото са меки, подходящи за пробиване и ефектни.  Малко тънък емайлиран проводник и за захранване се използва зарядното устройство на същия GSM с лека модификация. Бурканчето се пробива с диамантено свредло, което е показано на една от снимките. Камъкът е захванат с малък винт през дъното на бурканчето (може да бъде и залепен със силикон). За по-голяма автентичност и оригиналност тапата е запечатана с червен естествен восък, върху който има положен печат, което внася допълнителен романтичен детайл в нощната лампичка, но може да използвате и други начини за декорация.  А на етикетчето отзад с тънка четка е изписано посвещение към получателя на подаръка.
Ако не може да си го направите сами, може да си поръчате подобна лампичка на Майстора, който освен всичко друго изработва и сходни романтични подаръци. ;)
 


Майсторът Ви пожелава успешна седмица и дълъг романтичен уикенд ;)

                               
http://lxpress.alle.bg/ Ремонт на черна и бяла техника, извънгаранционен сервиз, монтаж и поддръжка, консултант ВЕИ, инвеститорски контрол външни и сградни инсталации, графично оформление на рекламни и технически материали, преводи от/на английски/руски езици, editing/proofreading,създаване, оформяне и корекция на съдържание за уеб, текстове, официални писма, поздравления, слогани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)