За майстора и ремонтите


Ремонтът на електроуредите (перални, печки, телевизори, аспиратори и друга битова техника и електроника за дома и персонална грижа) е поверен на опитните ръце на инж. Станев, който притежава обширен сервизен опит, многобройни технически компетенции, прилага новаторски подход при отстраняване на нехарактерни повреди и майсторски внедрява адекватни решения за елиминиране на функционални проблеми при черната и бяла техника. 


Когато името работи за теб!


Инж. Станев - ремонт на перални, печки, фурни, микровълнови, керамични плотове телевизори в удобно за Вас време. 


Визитка на инж. Станевремонт на различни марки и модели перални машини, готварски и отоплителни печки, фурни, стъклокерамични плотове, котлони, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), аспиратори, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), съдомиялни, микровълнови, електронни платки на климатици, сушилни
Електроинженер (ТУ-Варна, специалност ЕСЕО-ВТ), с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти, извършва професионален ремонт на различни марки и модели перални машини, готварски и отоплителни печки, фурни, стъклокерамични плотове, котлони, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), аспиратори, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), съдомиялни, микровълнови, електронни платки на климатици, сушилни и друга черна и бяла техника по домовете без почивен ден в удобно време. 

Ремонт на по-дребна битова техника (прахосмукачки, ютии, сешоари, тостери, котлони, вентилаторни печки/духалки, блендъри, миксери и други) е възможен, като детайлите за доставка на повредения електроуред се уточняват предварително с инж. Станев.

Време за реакция по отстраняването на повредата и извършването на ремонт на перална машина, телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, и други електроуреди (при наличие на съответните резервни части в магазинната мрежа и необходимост от замяна на повредените елементи с нови) – от 2 до 24 часа, според натовареността на графика на майстора.


майстор, сервиз, техник, пералнята тече, изгорял реотан,


Ако се нуждаете от опитен, надежден и сръчен сервизен майстор-техник, който да извърши квалифицирано качествен извънгаранционен сервиз, монтаж или демонтаж на Вашата пералня или печка дори в почивни и празнични дни, единственото нещо, което трябва да направите, е да се обадите на тел. 0898 371028, за да запазите час за посещение.

Професионален монтаж/демонтаж, сервиз, следгаранционна поддръжка на един от най-експлоатираните и необходими битови уреди за дома – пералните машини в събота и неделя.

ремонт на различни марки и модели перални машини, готварски и отоплителни печки, фурни, стъклокерамични плотове, котлони, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), аспиратори, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), съдомиялни, микровълнови, електронни платки на климатици, сушилни


Ако Вашата пералня има повреда или проблем с блокирал люк на пералня, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка на люк, почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон, смяна на ремък, запушен филтъри, запушена помпа, запушени маркучи, когато пералнята тече, ако пералнята не центрофугира, когато пералнята не тръгва, при наличие на проблем с програматор или пусков клавиш, възможен е и ремонт на повредени платки и за елиминирането на повредата се нуждаете от професионален и качествен ремонт, без да се налага демонтаж и транспорт до отдалечен сервиз на пералната машина, печка, аспиратор, то сте попаднали на правилното място. Единственото нещо, което трябва да направите при повреда на битови уреди, е да се свържете с инж. Станев.

На снимката виждате бул. Т. Каблешков между Борово и Манастирски ливади в посока ж.к. Гоце Делчев. В дясната част на кръстовището се намира мол България.блокирал люк на пералня, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка на люк, почистване на четки, смяна на четки, смяна на маншон, смяна на ремък, запушен филтъри, запушена помпа, запушени маркучи,  пералнята тече, пералнята не центрофугира, пералнята не тръгва, проблем с програматор, пусков клавиш, изгорял нагревател, изгорял магнетрон,


Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Дианабад, Лозенец, център на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора и в зависимост от дневното сервизно натоварване.

Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони – на тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София.

За повече информация заповядайте в сайта и блоговете ми.


Качество в ремонтите, каквото търсите и заслужавате!Ремонт lxpress – инж. Станев, гр. София, тел. 0898 371028

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

A home appliance repair technician offers technical support and maintenance for washers, dryers, TV sets, microwave ovens, cookers, etc.

Valid for Sofia

Contact person: Galin Stanev, MSc

Phone: 0898 371028

Or

Use the site contact form
###


Елекспрес идва бързо на адрес,

в дни почивни за ремонти сме активни.

Имаме такъв девиз -

само качествен сервиз!

Пералня, телевизор или печка

за ръцете сръчни няма пречка!

Изберете майсторски ремонт

с най-доброто на техническия фронт! :)


Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Дианабад, Лозенец, център на София

Майсторът, който може, знае как и няма да Ви подведе!

###

Материалите са авторски, публикувани са и в други мои блогове.


Изключение правят цитатите, които са с посочен автор и картинките с посочен източник Интернет.

При ползване на текстове, позоваването на източника е задължително!


С лиценз Creative Commons (by-nc-nd/3.0/).


copyrights, ремонт, майстор, блог, сайт, инж. Станев


За контакти и поръчки : тел: 0898 371 028
email : gstanev59@gmail.comВажно: Не работя с посредници, не изпращам никого от свое име, а единственият телефон, на който приемам поръчки за ремонт и мога да бъда намерен, е 0898 371028, може да оставите съобщение/коментар тук.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)