понеделник, 1 декември 2014 г.

Пералнята не центрофугира. Има ли ремонт на перални по домовете в София?

Ремонт на перални по домовете


Повредена помпа може да бъде причина за неработеща центрофуга на перална машина.



Ремонт на перални по домовете, техник перални,



Професионален ремонт на перални машини по домовете в София. Предлагане и извършване на  качествени сервизни услуги на битова техника и електроника от електроинженер с дългогодишен трудов стаж и технически опит,  без да се налага демонтаж на повредената пералня и транспорт извън къщи до сервиз - важи  без почивен ден. 



ремонт на пералня, не центрофугира пералнята,


При едно от посещенията за извършване на ремонт на перални по домовете преди известно време,  оплакването на собствениците беше, че пералнята отказвала да центрофугира. В резултат на това, водата не можела да бъде изхвърлена.


перални сервиз, майстор, центрофуга


Този вид повреди се случват значително често. 

Причините могат да бъдат следните – запушен маркуч за изходящата вода, запушен филтър, повредена помпа, повредена електроника или програматор. По-сръчните могат  да проверят филтъра на пералнята и ако се окаже, че не е запушен или не разбирате от технически поправки и намеси, решението е да извикате квалифициран майстор, който да извърши професионално и качествено необходимия ремонт. Както и стана в последствие.

сервиз перални, центрофуга, филтър, маншон, люк


Добрата новина  е, че сте попаднали на точното място. :)


Ремонт на счупена панта на люк


сервиз перални, счупен люк, центрофуга


ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ. 

ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма.


Кратка визитка на майстора:

Ремонтирам професионално перални машини по домовете в София без почивен 
ден.



Филтър на перална машина.


запушен филтър на пералня, ремонт на перални по домовете, ремонт на перални, майстор,


Ремонт на перални в събота и неделя

 ремонт перални машини по домовете в борово, манастирски ливади, иван вазов, мотописта, бъкстон, красно село, хиподрума, лагера, бояна, лозенец, павлово, гоце делчев, овча купел



Отстранявам качествено повреди, свързани с този електроуред (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматор и други) и предлагам адекватни решения.

Ремонт на перални в София – счупена ключалка, проблем с центрофуга


Извършвам качествен сервиз на телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени), перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.


ремонт на перални, печки, телевизори, аспиратори, диспозери, микровълнови в София


Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.


Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони - на тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София.



счупена ключалка на пералня, запушен филтър, центрофуга, ремък, филтър, помпа


На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение в рамките на стандартния работен ден за прецизна диагностика и професионален сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев.


Ремонт на перални, телевизори, прахосмукачки, печки, фурни в София по домовете - добър майстор в София за ремонт



Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, прахосмукачки, миксери, чопъри, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.


 Ремонт на перални, телевизори, прахосмукачки, печки, фурни в София


За повече информация полезни четива – посетете сайта и блоговете, отбийте се във Фейсбук страницата на инж. Станев.





Пожелавам декември да е пълен с приятни емоции и весели празници за всички! 




украса за елха




Инж. Станев

За контакт: тел. 0898 371028








Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)