четвъртък, 27 ноември 2014 г.

Ремонт на лагери на перална машина у дома - може или не?


Често се случва  да се обаждат собственици на перални машини с молба за ремонт на пералните им. Когато при първоначалната информация, която получавам дистанционно за най-обща представа за възможните възникнали повреди, разбера, че проблемът е в лагерите, ги насочвам да се обърнат към фирмен сервиз, защото този тип повреда не се отстранява в домашни условия.техник, майстор, сервиз, лагери, пералняЗащо не е възможно да се ремонтират лагери на перална машина у дома?


майстор ремонт перални в София


Лагери на пералня, като цяло, не се сменят у дома, това е възможно  само при някои модели, които са с неразглобяем лагерен блок. Целият блок е на няколко болта и се вади. Необходими са поне двама души при монтажа, демонтажа може да бъде осъществен и само от един техник. Пералнята трябва да се качи на специална стойка и се демонтира и после монтира. Процедурата по ремонта отнема много време, ако се каже, че има ръждясал лагер или ръждясал вал (оста на пералнята). Може  да се  наложи счупване на лагера, за да се демонтира.

ремонт на програматор


Друга важна подробност е, че смяната на семерингите е задължителна, когато се сменят лагерите. Причината за повреда на лагерите обикновено е пропускане на семерингите. А по правило, всяко едно вадене на семеринги, ги поврежда и трябва да се заменят с нови.

===


Изкуството да бъдеш професионалист!

Когато другите почиват, аз ремонтирам. И то качествено!

За добрия майстор почивен ден няма.

Кратка визитка на майстора:
Ремонтирам професионално перални машини по домовете в София без почивен ден.


ремонт перални машини по домовете в борово, манастирски ливади, иван вазов, мотописта, бъкстон, красно село, хиподрума, лагера, бояна, лозенец, павлово, гоце делчев, овча купелОтстранявам качествено повреди, свързани с този електроуред (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматор и други) и предлагам адекватни решения.


перални ремонт майстор, техник, печки, сервиз, тече пералнята


Извършвам качествен сервиз на телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

ремонт на перални в София


Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните.

счупена ключалка на пералня, запушен филтър


На посочения телефонен номер 0898 371028 може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение в рамките на стандартния работен ден за прецизна диагностика и професионален сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев.


 Ремонт на перални, телевизори, прахосмукачки, печки, фурни в София по домовете Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.
За повече информация полезни четива – посетете сайта и блоговете на инж. Станев.
 Ремонт на перални, телевизори, прахосмукачки, печки, фурни в София

Хубав последен ноемврийски четвъртък от майстора на ремонтите на битова техника!хубав ден
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)