събота, 15 ноември 2014 г.

Възстановяване на платка за управление на аспиратор и още ремонти на перални и печки по домовете в събота

Днес няма да разказвам за обичайните ремонти на перални, печки или телевизори,  а ще се спра на  поправка на друг битов електроуред - аспиратор. 

Наложи се да възстановя платка за управление на аспиратор. Процедурата е елементарна, не изисква много усилия и се извършва за кратко време, когато ръката е тренирана и опитна. В конкретния  случай не се наложи да поставя шина, а изолиран проводник за по-голяма сигурност, тъй като по шините тече ток 220 V, а не ниско напрежение. За целта са необходими качествен поялник и точна ръка на майстор. 

Може да разгледате няколко бързи снимки от възстановяването на платката за управление на аспиратор: 

ремонт на перални по домовете
Платка за управление на аспиратор – ремонт

ремонт на абсорбери, аспиратори, перални

ремонт на аспиратори, абсорбери, печки, перални
Възстановяване на платка за управление на аспиратор



На всички желая приятен и уютен уикенд, а аз преглеждам задачите за събота – ремонт на пералня и печка (смяна на плочи), монтаж на диспозер  в очакване на кратка почивка довечера. Ще стискам палци пред екрана на телевизора на Кубрат в двубоя му срещу Кличко.

ремонт на перални по домовете
Хубава събота! :)


===

Изкуството да бъдеш професионалист!

Когато другите почиват, аз ремонтирам. И то качествено!

За добрия майстор почивен ден няма.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ. 

ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.

майстор перални сервиз


Ремонтирам професионално перални машини по домовете в София без почивен ден. Отстранявам качествено повреди, свързани с този електроуред (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматор и други) и предлагам адекватни решения.

перални сервиз



Извършвам качествен сервиз на телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени), перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.


ремонт на перални и печки


Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните.

сервиз по домовете
Ремонт на перални, телевизори и печки в Борово и Манастирски ливади


На посочения телефонен номер 0898 371028 може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение в рамките на стандартния работен ден за прецизна диагностика и професионален сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев.


Ремонт на вентилаторни печки


Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.


сервиз битова техника в София
Ремонт на перални, печки, телевизори по домовете без почивен ден


Заповядайте в нашите блогове и сайт за повече информация, ремонти и статии.














1 коментар:

  1. Успех с ремонтите, майсторе!

    Довечера ще стискаме палци на Кобрата!

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)