вторник, 4 ноември 2014 г.

Професионален ремонт на телевизори (CRT, LED, LCD, TFT, плазми), перални и друга битова техника по домовете в София без почивен ден - тел. 0898 371028

Слънчев ноемврийски следобед, имам половин свободен час и се наслаждавам на приятното време след мъгливата сутрин. Чаша кафе, бърз прочит на новините в нета - вече има правителство, изборът на премиер едва ли е голяма изненада за обществото, какво предстои - да сме живи и здрави да видим. 


майстор за ремонт на перални


Холът е обагрен в златисто, югозападното изложение на терасата създава впечатление за лято, което е забравило да си тръгне. Котето дремуца сладко, гръбчето му е затоплено от лъчите на слънцето.

Приготвям се за пореден ремонт - на пералня. Едно никакво време - нито топло, нито студено, понеделник отмина, а петък е далече, не е лято, не е и зима. Преходно - като всичко останало на този свят... Кое е трайно и вечно?.. За изкуството сте прави.ремонт на перални
Есенен пейзаж - моя картина с акрилни бои

Телевизионен техник извършва професионален ремонт на различни марки и модели телевизори (CRT, LED, LCD, TFT, плазми) по домовете без почивен ден. Консултации при закупуване на нова битова техника, монтаж, демонтаж, качествен следгаранционен сервиз. Съобщението важи за град София.

Ремонт на перални по домовете в София без почивен ден


Ремонтирам професионално перални машини по домовете в София без почивен ден. Отстранявам качествено повреди, свързани с този електроуред (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматор и други) и предлагам адекватни решения.

перални сервиз


Извършвам качествен сервиз не само на телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени) и перални машини, а също така и на съдомиялни, сушилни, аспиратори, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.


сервиз за печки,фурниЖ. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните.

На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение в рамките на стандартния работен ден за прецизна диагностика и професионален сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев.

Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.


перални майстор


Посетете другите блогове и сайт за повече информация и контакт, ремонти и полезни статии.
Телефон за контакти – 0898 371028, инж. Станев
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)