петък, 31 октомври 2014 г.

Нова награда от Блиц за майстора на ремонтите на перални, печки и телевизори

Дали единственото нещо, което майсторът на перални и печки, е да ремонтира всеки божи ден? 

Разбира се, че не е така. Ето доказатетелство в подкрепа на твърдението. 

За втори път печеля конкурс за снимка Очевидец на седмицата, организаран от от Блиц, а наградата се оказа Флашка-камера с IR диоди, осигурена от Spy.bg, за което благодаря!

Вижте снимките на шпионската камера:


майстор за перални

ремонт на перални по домовете

ремонт на печки и перални по домовете

ремонт на телевизори, фурни, перални, абсорбатори по домовете


Хубавата награда получих в редакцията на Блиц още в началото на седмицата, но днес намирам временце да кача снимките в блога. Ако искате да спечелите вълнуваща награда, изпратете снимки и се запознайте с условията. Желая успех!

За ремонтите сте прави - тичам от сутрин до мрак от единия до другия край на София и улисан в сервизна дейност покрай перални, телевизори и печки не усещам как календарните дни се променят, как все по-малко време остава за моите хобита и близки...

Грип, лято, зима, следи в небето или вълни в морето, моята работа може да се обобщи с една дума - ремонти.

==

Ремонтирам професионално перални машини по домовете в София без почивен ден. Отстранявам качествено повреди, свързани с този електроуред (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматор и други)  и предлагам адекватни решения. 


счупен люк на пералня


Извършвам качествен сервиз на телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени), перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

Контакти се осъществяват само на тел. 0898371028 (за предпочитане) или в указаните връзки, търсете инж. Станев.
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ. 

ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)