неделя, 21 декември 2014 г.

Мигове блажен уют преди неделните ремонти на перални, телевизори и печки през най-краткия ден в годината


Поредният нов, макар най-кратък в годината, ден от живота на софийски майстор, който се занимава с ремонт на перални, телевизори, печки по домовете без почивен ден, стартира с дежурната чаша топло кафе, а южният екзотичен  аромат на черната течност напомня за дни, твърде различни от невеселия сив каскет, прихлупен над навъсеното чело  на София. Днес ще бъде най-дългата нощ през годината, маркираща зимното слънцестоене. Астрономическата зима настъпва във владение официално на 22 декември в 01:03 ч. От утре денят ще започне да нараства по малко, докато се изравни с нощта на пролетното равноденствие. 

ремонт на перални по домовете
Най-краткият ден в годината

Столичният град се разсънва мързеливо, небето изглежда начумерено, като недоспал хлапак, когото са събудили рано и влачат към детската градина. Булевардът край блока е по неделно тих. Някои съсед пържи филийки, мирише вкусно, напомня за приближаващия празник. Отпивам глътка от кафето, разглеждайки световните новини. Обичам началото на деня. Пълен е с очаквания, надежда, с предчувствие за щастливи мигове, прокраднали се в забързания ритъм на ежедневните задачи. Като всеки друг ден, за мен неделята означава ремонти, повече от делничните дни. Останалите в София за уикенда хора искат повредените електроуреди да бъдат поправени, защото през седмицата работят до късно. 

сервиз перални София
Чаша неделно кафе

Щастието се крие в простите неща, които ни заобикалят, ненатрапчиви с присъствието си. 

Мисля за ремонтите, които предстоят днес. Чакат ме платка на телевизор и посещение за сервиз на развалена ключалка пералня. Блокирала заедно с дрехите и водата вътре. Помолих собствениците да не напъват вратичката, за да не стане по-голяма повреда. Плюс довършване на ремонт на перална машина, чиято помпа трябва да бъде сменена. И още - микровълнова за смяна на лампичката, което е съвсем наблизо. 

ремонт на перални


Насрочил съм ангажиментите на майстор за по-късен час от обикновено. От миналата неделя съм се заседявал до толкова късно у дома и усещането е приятно. Котенцето притичва през отворената за проветрение врата на терасата, минава през кухнята, по коридорчето и отново се спира за миг при мен. Казва ми нещо на своя си котешки език, докосва ме с рунтавата опашка по крака и отново поема по маршрута си. Доволна е, че и двамата сме тук. Спокойна е – в купичката има достатъчно гранулки, от които си хапва по малко, но винаги трябва да има повече, защото иначе не се храни – оставя за после.

ремонт на перални, печки, телевизори
Неделя у дома е блаженство

Надмогвам вътрешните гласове, които ме подканят да остана у дома, вместо да излизам в мразовития зимен предиобед. Освен тежката като гръм чанта, добавям към профила плетена шапка и ръкавици, добрият екип подпомага успешните действия на всеки майстор. 

ремонт на перални, микровълнови, съдомиялни, телевизори покрай празниците
Коледа и Нова година предстоят


Такава е София тези дни – днес студена, преди ден - слънчева, празнична за едни, делнично-сива за други. Мрачно декемврийско небе е прихлупило  София. Серията семейни празници предстои. Животът тече, изпълнен с весело-пъстри кръпки по овехтялата жилетка, извадена от стария скрин на спомените…

майстор за перални по домовете


Визитка на майстора

Изберете професионален ремонт на перални, печки, телевизори и друга битова техника по домовете в София от инж. Станев, работя в делнични и почивни дни по предварително заявен час за посещение и ремонт на повредени електроуреди и електроника.

майстор перални Борово, Манастирски ливади, Мотописта, Бъкстон


На телефон 0898 371028 може да намерите коректен майстор техник с инженерно образование, който ще ремонтира качествено повредените перални машини, сушилни, съдомиялни, печки, фурни, микровълнови, стъклокерамични плотове и телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени) без да напускате дома си в град София.

Сервизните услуги се предлагат без почивен ден в рамките на стандартния работен ден.

Част от предлаганите ремонтни дейности са – смяна на ремък и маншон, отстраняване на проблеми с филтър, запушена помпа, проблеми с центрофуга, теч, програматор, запушени маркучи, блокирала ключалка и други повреди при пералните машини.

Ремонт на печки, микровълнови, вентилаторни печки, котлони, стъклокерамични плотове


Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните.

ремонт на микровълнови, перални, прахосмукачки, фурни, аспиратори, диспозери


Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

Ремонт на счупена ключалка на пералня, запушен филтър, маншон, ремък, помпа, теч, центрофуга, програматор,За повече информация и интересни статии – заповядайте в сайта и блоговете ни.

перален техник, телевизионен техник, техник за печки

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)