петък, 30 септември 2011 г.

Котки и компютри - картинки с животинки и машинки хитри ;)


Технологичната мишка се знае какво е. Какво ли е технологична котка? Ами, много просто - писана, която обича новите технологии, различни битови уреди и технически приспособления. Пухкавите глезани имат славата на неутрализатори на негативни енергии, излъчвания и намаляват техните вредни  въздействия върху стопаните им. Отделете няколко минутки, за да разгледате снимките на тези мърчовци в техно обстановка.

Кой казва, че клавиатурата е само за писане? Така сладко се спииии на нея! Мяу!
            


Трябва да знам дали не посещаваш неприлични сайтове! Не ме разсейвай със снимки на разни котаци, моля!

                  


Ей, ей, стига с тази работа, обърни внимание на лапичката ми - тъкмо я измих! И ме гушни поне за минутка!

                      


Моренце добре, ами рибките кога ще изскочат най-сетне?


                              


Чувствам се добре тук, всички ме гледат, но дали ми вярват, че спинкам?

               


Сигурна съм, че тук крият онази шунчица, ама къде е, тук, не, а тук - пак няма, оооо, някой идва бързо да бягам от хладилника!

    

                                          


  


Върху декодера ми е топличко, гледкам си готварското шоу по телевизията, ако можеше да открадна онова парченце месце - щеше да е идеално.

             

Яяяя, аз съм тук, и на екрана - пак съм аз! Ама с шапка! Какво ли е това чудо на техниката? И как се намърдах отзад, пък съм и отпред! Нищо не разбирам, ама нищичко!

                       

Коте в плен на мрежа. Как ли ще избяга - само то си знае.

                                              


Гимнастички. След тренировката - баня, ароматерапия и релаксиращ десетчасов сън върху дъската за гладене до ютията. Друго си е домашният уют!


 
                                                              

 
Не мога да се въздържа да покажа няколко снимчици на моята писана Пухи. Извинявам се за лошото им качество, но са правени с камера на телефон и трудно се оставя да бъде снимана. Иначе обича да гризка дистанционното на телевизора, може би го мисли за котешка вафла, опитва се да захапе мобилните телефони, когато някой говори по тях, напада геройски зарядни и кабели на лаптопи. Другото го виждате ;)

Тази розова мишка ще я хвана!И аз мога да лежа до лаптопа, хубаво ми е така и гледкам от високо!Това си е моето техно кътче, но пуснете Котешкия марш малко на стереоуредбата  или Том и Джери на DVD, моля!http://lxpress.alle.bg/ Ремонт на черна и бяла техника, извънгаранционен сервиз, монтаж и поддръжка, консултант ВЕИ, инвеститорски контрол външни и сградни инсталации, графично оформление на рекламни и технически материали, преводи от/на английски/руски езици, editing/proofreading, създаване, оформяне и корекция на съдържание за уеб, текстове, официални писма, поздравления, слогани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)