неделя, 18 септември 2011 г.

Още щури техно хрумки ;)

Щури хрумки за настроение и раздумки. Не всичко в живота се състои от ремонт на повредени перални или печки, има далеч по-разнообразни опции. Да разгледаме част от тях, които виреят из необятния виртуален свят. 

Различните причудливи уреди, приспособления, малки задявки с различни приложения сякаш нямат край. Вижте нова серийка от шантави джаджи и хрумки, които вероятно никога няма да си купите, но предизвикват интерес с новаторски дизайн и са истински чудеса на технологичната мисъл.Иновационен дизайн за технологична мишка за (не)пораснали момчета.Японска шапка за миене на глава. Чудно, какво им пречи да вземат душ. Напомня по нещо за стария виц за яйчения шампоан.Маратонка с отделение за диск. Идеална за изкарване на изпити, не само за слушане на музика.
Шапка със соларен панел за задвижване на вентилаторче в жегите.


Дрешка за  домашен любимец с електрически наггревател.Моля, оставете ме да довърша чата с мацката от петия етаж, мър-мяу!Светодиодна лампичка, подходяща за природолюбители и фенове на зелените технологии.


Енергоспестяващ уред от типа две в едно - тостер и чайник едновременно, идеален за приготвяне на сутрешна закуска.


Ако задремете по време на лекции или работа, вече има хай-тек решение - малка джаджа зад ухото реагира с вибрация при задрямване. Измерва скоростта на движенията, които правите с главата и при нужда праща сигнали.Това ме разби! Уред за чистене на уши с камера и екранче от двата края. Така хем почиствате, хем се наслаждавате на гледката в близък план. Хигиената преди всичко, но задължително в комбинация с модерните технологии.Вибрираща оптическа мишка. Вибрациите спомагат за намаляване нивата на стрес. Шефът крещи, а ти кликаш, кликаш и си тооолкова спокоен. Този футуристичен чепик хем става да сриташ някой досадник, хем е мини генераторче за ток. Движиш се - произвеждаш ток, достатъчен да заредиш телефон или плейърче. Яко, а?Картонени говорителчета. Доставят се в компактна опаковка, вие ги сгъвате по ръбчетата и са готови за употреба. 


Енергоспестяващи крушки с вкусен на вид дизайн.
Шоколадово-бисквитена на вид клавиатура. Работиш и слюноотделяш активно.Майсторът Ви пожелава мързелив неделен следобед :)

Ремонт на черна и бяла техника, извънгаранционен сервиз, монтаж и поддръжка, консултант ВЕИ, инвеститорски контрол външни и сградни инсталации, графично оформление на рекламни и технически материали, преводи от/на английски/руски езици, editing/proofing,създаване, оформяне и корекция на съдържание за уеб, текстове, официални писма, поздравления, слогани.
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)