сряда, 21 септември 2011 г.

Майсторът - Пет причини в полза на електронния четец пред компа

Пет причини да чета книга на електронен четец вместо на компютър:

– основно предимство но електронния четец е по-ниското му тегло и по-малките размери спрямо компютъра.

– електронните четци с Е-ink екрани не изморяват очите - не светят и се доближават  много до хартиените книги по изгледа на страниците.

– електронните четци консумират многократно по-малко енергия от компютрите и могат да се четат десетки дни с едно зареждане на батерията.

– с електронен четец се чете по-лесно книга, запаметяват се сраници и се водят бележки. Това се дължи на специфичния софтуеър на четеца.

– поради малките си размери и тегло електронния четец се използва по-лесно и е по-удобен за носене - събира се дори в по-голям джоб на връхна дреха.


        Съветът на Майстора: Всяко електронно устройство е предназначено за определена дейност. Ако обичате, препоръчвам да използвате последните технологии в тази област.

Пожелавам весели празници на всички българи!


http://lxpress.alle.bg/ Ремонт на черна и бяла техника, извънгаранционен сервиз, монтаж и поддръжка, консултант ВЕИ, инвеститорски контрол външни и сградни инсталации, графично оформление на рекламни и технически материали, преводи от/на английски/руски езици, editing/proofreading,създаване, оформяне и корекция на съдържание за уеб, текстове, официални писма, поздравления, слогани

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)