събота, 17 септември 2011 г.

Весели уредчета за скучния ни живот ;)

За отмора и добро настроение в съботния ден реших да представя серия от шантави уреди, приспособления, машинарийки за домашния бит. До каква степен  са полезни не ми е много ясно, но за убиване на 5 минутки покрай следобедното кафенце, стават ;)Чантичка за лаптоп с фотоволтаично зарядно устройство.


                           

Уред за махане  на костилки от черешки. Помага в сезона на компотите и сладката, става и за играчка за децата, мама после ще почисти боклука от земята.


                                                       


Машина кафе еспресо за любители на готиката. Напомня за средновековните уреди за мъчения.

                                                 

Вилица за злояди деца и Х-мен маниаци.Похлупаче за купичка във формата на свинска зурличка, отлична за стола  в детската градина и...парламента.
                        


Миксер-зайче за настроение в кухнята. Изберете весели цветове, ако кексчето не се получи или разплискате сместа по стените и тавана на кухнята - поне няма да страдате дълго ;)

                                   

Вилица за мъзеливци с въртяща се глава за навиване на спагетите. Единственото, което се иска от вас, е да държите джаджата в ръка и да я придвижвате периодично до устата.


                                              

Будилник във формата на граната.
Будилник-мишена. трябва да уцелите мишената четири пъти, за да спре алармата. Помислете какво би било на сутринта след тежка нощ ;)

                                     

Будилник с шпионска камера. Добър подарък от любопитни родители и приятели, както и ревниви половинки.

                    Майсторът Ви пожелава мъдрост, вяра, надежда и любов :)


http://lxpress.alle.bg/ Ремонт на черна и бяла техника, извънгаранционен сервиз, монтаж и поддръжка, консултант ВЕИ, инвеститорски контрол външни и сградни инсталации, графично оформление на рекламни и технически материали, преводи от/на английски/руски езици, editing/proofreading,създаване, оформяне и корекция на съдържание за уеб, текстове, официални писма, поздравления, слогани

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)