Ремонт на перални, печки, телевизори

Визитка на инж. Станев

Електроинженер (ТУ-Варна, специалност ЕСЕО-ВТ), с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти, извършва професионален ремонт на различни марки и модели перални машини, готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), аспиратори, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), съдомиялни, микровълнови, електронни платки на климатици, сушилни, прахосмукачки и друга черна и бяла техника по домовете без почивен ден в удобно време. Ремонт на по-дребна битова техника (ютии, сешоари, тостери, котлони и др.) е възможен, като детайлите се уточняват предварително с инж. Станев.

Време за реакция по отстраняването на повредата и извършването на ремонт на перална машина, телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, и други електроуреди (при наличие на съответните резервни части в магазинната мрежа и необходимост от замяна на повредените елементи) – от 2 до 24 часа, според натовареността на графика на майстора.

Ако се нуждаете от опитен, надежден и сръчен сервизен майстор техник, който да извърши квалифицирано качествен сервиз, монтаж или демонтаж на Вашата пералня, единственото нещо, което трябва да направите, е да се обадите на тел. 0898 371028, за да запазите час за посещение.

Професионален монтаж/демонтаж, сервиз, следгаранционна поддръжка на един от най-експлоатираните и необходими битови уреди за дома – пералните машини.

Ако Вашата пералня има повреда или проблем с филтър, помпа, центрофуга, блокирал люк, ключалка, маншон, ремък, пусков клавиш, програматор, течове и се нуждаете от професионален и качествен ремонт, без да се налага демонтаж и транспорт до отдалечен сервиз на пералната машина или печка, то сте попаднали на правилното място. Единственото нещо, което трябва да направите при повреда на битови уреди, е да се обадите на тел. 0898 371028, а сервизната дейност оставете на мен.

Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора и в зависимост от дневното сервизно натоварване.

Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони – на тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София.

За повече информация заповядайте в сайта и блоговете ми.
Ремонт lxpress – инж. Станев, гр. София, тел. 0898 371028

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!A home appliance repair technician offers technical support and maintenance for washers, dryers, TV sets, microwave ovens, cookers, etc.

Valid for Sofia

Contact person: Galin Stanev, MSc

Phone: 0898 371028

Or

Use the site contact form

###


Елекспрес идва бързо на адрес,

в дни почивни за ремонти сме активни.

Имаме такъв девиз -

само качествен сервиз!

Пералня, телевизор или печка

за ръцете сръчни няма пречка!

Изберете майсторски ремонт

с най-доброто на техническия фронт! :)


инж. СтаневМайсторът, който може, знае как и няма да Ви подведе!


###


Текстовете са авторски, публикувани са и в други мои блогове.


Изключение правят цитатите, които са с посочен автор и картинките с посочен източник интернет.

При ползване на текстове, позоваването на източника е задължително!


С лиценз Creative Commons (by-nc-nd/3.0/).


За контакти и поръчки : тел: 0898 371 028

email : gstanev59@gmail.com


Важно: Не работя с посредници, не изпращам никого от свое име, а единственият телефон, на който приемам поръчки за ремонт и мога да бъда намерен, е 0898 371028, може да оставите съобщение/коментар тук.петък, 30 септември 2011 г.

Щури зарядни за Айфони и усмивки за милиони ;))

Андрю Хелър казва: "Технологията е като рибата - колкото по-дълго се задържа в магазина, толкова по-нежелана става ". Дали подобни твърдения стоят в основата на полета на фантазията на различни дизайнери, конструктори и дори обикновени хора, които в желанието си да прекроят поостарели модели създават странни, смешни, причудливо-забавни, понякога скандализиращи добрия вкус технологични приспособления и уреди или единствено търсят своите 15 минути слава, е трудно да се прецени.
В петъчния ден  със следната подборка бих искал да ви накарам да се усмихнете и забравите стрес и тревоги, натрупани през работната седмица и да доловя (макар виртуално) усмивките ви.Соларно зарядно за iPhone във вид на дърво. Върнете технологиите по-близо до природата, която същите технологии преди това почти унищожиха.

                           


Зарядно  за любители на природата и екологично-чистите райони. Зеленият цвят на надеждата, че обаждането, което чакаме ще получим, когато цъфне iPhone-чето. Технология и символика вървят неразделно преплетени. Подходящо за млади дами.

                                                        


Зарядно и високачествен лампов усилвател за аудиоманиаци в едно. Ако искате да получите качествен стерео звук от вашия  iPhone, може да го включите към стерео усилвател. Кефите се на звука и зареждате батерийката едновременно. А и погледнете колко жестоко стои на тази винтидж щуротия.

        


Сред природата може да се наложи да презаредите батериите на мобилката. Тази технологична тенджерка има приспособление, което отвежда част от енергията право към вашето уредче. Аз лично не бих изпробвал тази комбинация!
Зарядно за iPhone във формата на дънерче. Става и за пенал. Поредна технологична издънка.


                              

Зарядно във формата на крадлива ръчичка. Ретро-футуризъм от висша класа.

                               

Йо-йо зарядно. Пак Apple, пак iPhone.

               

Не се препоръчва за хора със слаб стомах!
Зарядно във формата на пъпна връв. За студенти по медицина. учители по биология. Силно въздействащо! Какво мисля за дизайнера - няма да споделя!
Бонус - гумичка с батерийки АА. При нужда просто използвйте по предназначение. Поне изглежда доста по-интелигентно от по-горното зарядно устройство!       


Ами, засега - толкова. Ако междувременно се появят нови модели технологични джаджи, ще ги видите и вие. А дотогава - Майсторът пожелава хубав и усмихнат петъчен следобед! Все пак петък - ден на майстора е ;))

                                                            

http://lxpress.alle.bg/ Ремонт на черна и бяла техника, извънгаранционен сервиз, монтаж и поддръжка, консултант ВЕИ, инвеститорски контрол външни и сградни инсталации, графично оформление на рекламни и технически материали, преводи от/на английски/руски езици, editing/proofreading, създаване, оформяне и корекция на съдържание за уеб, текстове, официални писма, поздравления, слогани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)