събота, 14 декември 2013 г.

Телевизорът ми няма звук. Защо? - Отговаря майсторът на ремонтите на телевизори, перални, печки

"Майсторе, можете ли да ремонтирате телевизора?"

Получих запитване за ремонт на телевизор, който няма звук и възможната  причина за изчезване на звука.

Няма как да посоча конкретна или само една причина за загубата на звука без да съм отворил и диагностицирал телевизора и да определя стойността на сервиза, защото съществуват повече от една опции за този вид повреда.

Съвсем технически погледнато, през дългия си стаж като електроинженер, а в последните години натрупал опит като майстор техник на черна и бяла техника,  съм забелязал, че загубата на звук при телевизорите може да се дължи  на следните причини:

-  проблем в усилвателя; 
-  проблем в захранващия блок; 
-  проблем с кабелите; 
-  повреда на говорителите; 
-  проблем с видепроцесора или тюнера.

Последната причини за загуба на звук при телевизорите е в много редки случаи, но преди да бъде извършена диагностика на уреда, не може да бъде отхвърлена.

Писал съм и друг път в блога си за загубата на звук при телевизорите, може да хвърлите един поглед и тук, ако не бързате прекалено.

Предлаганите услуги ремонт (сервиз) на битова техника по домовете са валидни само за град София.

===Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!


Технологично време за реакция – от 2 до 4 часа според графикът с ремонти на майстора и отдалечеността на квартала.


Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.


Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и др. се ползват с предимство при посещението.
За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.


=======================================

A home appliance repair technician offers technical support and maintenance for washers, dryers, TV sets, microwave ovens, cookers, etc.

Valid for Sofia

Contact person: Galin Stanev, MSc

Phone: 0898 371028

Or

Use the site contact form

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)