събота, 21 декември 2013 г.

Предколедни ремонти на печки, перални, телевизори по домовете за град София

Започвам с един коледен факт, поставящ началото на традиция в празничната украса:

* Електрическите лампички за елхички са изобретени през 1882 от Едуард Джонсън,  вицепрезидент в компанията на Томас Едисън, в САЩ.Малко история по темата:

Първата коледна елха била  украсена с 80 малки електрически лампички в Ню Йорк. Масовото им производство започнало около 1890 година. Към началото на 20 век големите магазини започнали да украсяват с тях витрините за Коледа.

Днес електрическите лампички греят в различни нюанси и са неизменна част от коледната украса в домове, офиси и обществени места. Празничната атмосфера, която създават, подклажда надеждата, че предстои по-добра година.С какво още може да допринесем за по-спокойното и весело изкарване на празниците?  

Семейни срещи, по-богати трапези, подаръчета поне за най-малките допълват  коледния дух.

А сигурни ли сте, че всички електроуреди у дома функционират нормално? Дали печката или пералнята е ремонтирана? Сменихте ли реотана на фурната, за да може да изпечете добре содената питка за Бъдни вечер или баницата с късмети за новогодишната нощ? Образът на телевизора все още ли е неясен и размазан?

Не оставяйте празничното настроение да бъде провалено заради дребни битовизми, погрижете се за отстраняване на повредите от телевизори, перални, сушилни, съдомиялни, печки, микровълнови, фурни...
Решението и доброто настроение идват с Ремонт lxpress!

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и др. се ползват с предимство при посещението.

Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.

1 коментар:

  1. dandelion77

    Това не знаех и ми беше интересно да разбера!

    Празнична нова седмица, майсторе! :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)