сряда, 25 декември 2013 г.

Весела Коледа от Ремонт lxpress!


Честито Рождество Христово!

Весела Коледа от Ремонт lxpress!



===


Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и др. се ползват с предимство при посещението.




За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.



5 коментара:

  1. Честито Рождество Христово, майсторе! Ивелина Стоянова

    ОтговорИзтриване
  2. Весела Коледа, майсторе! dandelion 77

    ОтговорИзтриване

  3. Весели празници и на вас, майсторе! Много хубава коледна картичка, браво! ;-)

    ОтговорИзтриване
  4. Марги Белева
    ===========

    Светли празници, майсторе!

    ОтговорИзтриване
  5. Весели празници, майсторе! сем Динкови

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)