вторник, 24 декември 2013 г.

Съобщение за работните дни покрай коледните празници от майстора на ремонтите на битова техника по домовете в град София

Ремонт lxpress няма да предоставя услуги, свързани с ремонт на електроуреди и битова техника по домовете на 24, 25 и 26 декември 2013 година. При необходимост от извършване на сервиз на телевизори, печки, перални, микровълнови и друга черна и бяла техника през останалите дни може да се свържете с майстора на ремонтите на битова техника на посочените телефон, имейл или да оставите съобщение във форума на сайта, за да запазите час за посещение и сервиз.

Ремонт lxpress Ви пожелава светли празници, споделени усмивки и весели пламъчета в очите!

===


Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и др. се ползват с предимство при посещението.

За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.


1 коментар:

  1. Весела Коледа, майсторе! Благодаря, че отдели време вчера да отремонтираш печката и телевизора! С респект към труда и уменията ти! сем. Николови, ж.к. Борово

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)