неделя, 29 декември 2013 г.

Майстор, ремонти, перални, печки, малко статистика и много носталгия в края на 2013

Днешната последна за 2013 неделя далеч не прилича на зимна в София. Поне в този сутрешен час балконът ми е огрян от зимното слънце, не е заледено и мразовито, не беснеят ветрове с ледовит дъх. Егоистично се радвам на липсата на предновогодишна катинка, защото отново съм на работа и ми предстои излизане из София. Имам няколко посещения за ремонт (телевизор, перална машина и печка).

Технологиите са по-малотрайни и от бананите.

Това твърдение принадлежи на Скот Макнийли (един от създателите на Sun Microsystems през 1982).

Новите технологии са си нови. Покрай празниците преравяме отънелите джобове и закупуването на нов телевизор например, е отличен подарък за цялото семейство. 

Има известно гъделче в закупуването на нови, по-модерни уреди и техника за дома. Понякога дори без старите да са повредени. Леки дефекти в изправността могат да бъдат отстранени и ремонтирани, но за по-сериозни и по-амортизирани електроуреди си струва човек да се замисли кое е по-рентабилно – закупуването на нова или ремонт на старата техника. Изборът остава ваш. Ремонтът мога да извърша аз, ако сте от София и търсите добър и коректен майстор.

Носталгия по отминало време и една ретро „Бяла стая” да балансира новите технологии, досетихте се вече, поне част от вас -  Cream – White Room          

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и др. се ползват с предимство при посещението.

За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)