петък, 2 декември 2011 г.

Коли на ръба на нервна криза

Малко настроение в петъчния ден не е излишно. Разгледайте тези коли на границата на кича и нестандартната човешка мисъл и се позабавлявайте. Питам се кога някои хора намират време за подобни хобита и технически приумици - по-точно за тяхното реализиране и пускане в действие. А може да се погледне и така - подобни занимания са спасителен пояс в делничния сив океан и отлично средство за борба със скуката.

Кола, покрита с фотоапарати и камери, не просто Биг Брадър, но цялата му дигитална рода! Освен ако не е с рекламна цел, направо ме побиват тръпки от мисълта хиляди камери-очи да запечатат някъде и моята персона. Знае ли човек къде могат да го хванат в крачка, та върви обяснявай после - ама това дето го виждате - не е истина!!!

      


Тук в близък план - пазете благоприличие на обществени места!


           


Помните ли преди 15-ина години флопи дисковете - бяха последната дума на технологичната мода! Кой няма останали по шкафове и кутии такива  артефакти-динозаври, абсолютно ненужни и безполезни във времена, когато властват  флашки!

Ето един начин да се освободите от тях по необикновен начин и да привлечете внимание!
 
    Тази компютърно-технологична приумица, снимана отблизо.


     


Странна кола, но ми се струва, че някой си е почиствал мазето от боклуци, събирани в последните двадесетина-тридесет години и е решил да не ги изхвърля, заради бликналите спомени от всяко малко метално парченце. Малко ретро уклон от времената, когато рокендрола беше млад.

 


Огромен телефон-автомобил, за да няма после хън-мън, забравих си телефона, падна ми батерията и т.н. Няма как да пропуснете обаждане, а и създавате положителен социален ефект - подсещате всички за някое повикване. Червеният цвят подсилва настойчивостта и неотложността на провеждане на комуникацията.


   


Кола-къща с всички удобства - сауна, джакузи, барбекю, пералня, печка, телевизор, бална зала - ако не успявате да ги видите, то въображението ви има нужда от допълнителни тренировки.

 Кола от пясък, ще тръгне в момента, в който цъфнат налъмите. Хайде, поне единият!


                     


Кола-кексче, удобна за придвижване до супера, а може и за провеждане на изненади, приятни за окото - хем сте заедно, хем поотделно, оправданието е перфектно - какво сте виновни, че някоя си се разголила на пътя, ама ха!
 

                                     


Кола-вана за любители на хигиената - къпи се веднъж седмично!!! Върви в комплект с шапка за баня, безплатно при това!


Хубав и засмян ден от мен ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)