неделя, 9 февруари 2014 г.

Електроуреди, които пестят място у дома и майстор, който ще ремонтира пералня, печка или телевизор, ако се наложи


Съвсем не като в България, нарастването на броя на населението, е тенденция от световен мащаб.  Тревожни прогнози за близко бъдеще вещаят как свободната и подходяща за обитаване площ на нашата малка планета да се изчерпи окончателно и да няма място за всички хора. Така поне смятат някои учени от различни краища на земята. Строят се все повече огромни жилищни блокове, многоетажни кооперации, а на местата където преди е имало къщи с дворчета израстват молове, търговски центрове, както и различни увеселителни паркове. 

Зрелищата осигурихме, сега да видим хляба – или поне къде можем да го съхраняваме в малките (панелни) душевадки, каквито посещавам из София като майстор, който извършва  ремонт на перални, телевизори, печки и каквато се сетите битова техника.

 

Малки, по-малки, съвсем малки – жилищните сгради предлагат апартаменти именно в  подобна намаляваща прогресия в мегаполисите. По всяка вероятност, именно тези тревожни глобални тенденции са имали предвид дизайнерите Конти и Галцио, докато са работили над проекта за Миникухничката, която приблизително е с размерите на обикновена перална машина.

 


Идеята за притежаването и използването на миниатюрната кухничка включва набор от всички необходими електроуреди, за да можете да готвите, приготвяте и съхранявате вашата храна.

Ако трябва подробно да изброя кухненските уреди, то те се състоят от приспособление за измиване на зеленчуци, миялна машина, хладилник, работен кухненски плот, мини килерче за съхраняване на храна, фурна, както и още две други готварски системи – и всичко това е създадено с цел да можете да си сготвите нещо без да заемате много пространство. Подхожда за ергенска квартирка или жилище за сам човек, за да може да се използва по-рационално останалата част от апартамента за другите вещи от първа необходимост, посуда, необходимата битова техника и каквото още ви трябва, за да си мислите, че имате поне отчасти  нормален живот и дом.
 

Дори и да привлича вниманието с необичайния си дизайн, помислете как на практика може да се приложи в кухнята – канализация, хладилник, килер и разни отоплителни и нагревателни системи за готвене – дали всичко това би могло да се побере в това контейнерче?

 
Ако случайно сте закупили подобна миникухничка и някое уредче се повреди, тук може да намерите коректен майстор, който да се справи професионално с ремонта на всякаква битова техника.

С пожелание за спокойна февруарска неделя! ;)

 


===

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

 
Технологично време за реакция – от 2 до 4 часа според графика с ремонти на майстора и отдалечеността на квартала.

 
Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.Смяна на ремък и маншон, отстранява проблеми с филтър, помпа, блокирала ключалка и други повреди при пералните машини.

Качествените ремонти на електроуреди и битова техника включват следните опции: 

- Диагностика, монтаж, ремонт, поправка на битова техника по домовете без почивен ден. 
- Сервиз на телевизори - различни модели и марки. 
- Поправки на перални, съдомиялни машини и сушилни. 
- Ремонт и на други електроуреди -  печки, фурни, микровълнови, платки на климатици, абсорбери, мелници за битови отпадъци (диспозери), прахосмукачки. 

Ремонт lxpress означава качествено обслужване и коректно отношение.Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и др. се ползват с предимство при посещението.


За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.


1 коментар:

Благодаря, че коментирахте! :)