вторник, 18 февруари 2014 г.

Потопен в мъглата отивам към поредните ремонти на перални и телевизори, а светът изглежда застинал, като в стара японска гравюра



Беше неделен ден, съвсем в началото  2014 година – депресиращ и мрачен януарски ден, потопен в тонове мъгла. Далеч не най-приятното време за излизане в смълчания неделен предиобед. И се оказа не просто обикновено излизане за разхдка или по свои дела, а  за да извършва  ремонт на поредна порция повредени телевизори, перални, печки из различни квартали на София.

Следпразнична неделя, градът все още придремваше отпуснат, когато напуснах дома си в посока тролейбусната спирка. Разминавах се с навъсени хора, облечени в дрехи с убити цветове, пред които се разстилаше като безкрайна нишка необходимостта от връщане по работните места. Нещо, което винаги всява досада и кротък ужас след по-продължителна почивка, независимо от сезона. Няма как, повтарях сам на себе си, опитвайки да заглуша леко прокрадващо се нежелание за сливане с мъглата, накъсвано от вирусни прокашляния.

Януари, студ, студени автобуси и трамваи, отдалечени адреси за посещения и ремонт на битова техника, която не е издържала празничното натоварване. Звучи познато на жителите на София, нали?

Движех се бавно с усещането, че се наблюдавах нейде отстрани.

Чувствах се така сякаш светът бе застинал неподвижен като в стара японска гравюра. Ето за коя си мисля – далечни непознати планини, потънали под тежестта на отдавна стопен като спомен сняг, сред които се отличават цветните малки човечета, всеки поел в своя пътека…Над тях се сипят снежинки – танцуващи бели пеперуди в красивия си полет към земята, една снежна авантюра към смъртта.





******************************************************************************

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!



Изберете Ремонт lxpress и инж. Станев за извършване на професионален ремонт на вашите перални машини, телевизори, микровълнови, печки, сушилни и друга битова техника по домовете без почивен ден.


Ремонт lxpress и инж. Станев - качествен ремонт и коректен майстор!





Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.



Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други се ползват с предимство при посещението.






За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)