събота, 15 февруари 2014 г.

Майсторе, ключалката на пералната машина блокира. Какво да правя?


Случват се често подобни  телефонни обаждания и търсения в сайта и блоговете ми с ключови фрази "ключалката на пералнята блокира" или „блокирал люк на пералня“, а мокрото пране остава вътре като хванато в капан нещастно животинче.


Какво е добре да знаете в подобни ситуации, за да не навредите на себе си и пералнята, ако не можете да ремонтирате сами повредата в домашни условия?


Дори да сте наясно къде се намира блокировката на люка (ключалката), а сте от кръжока на начинаещите майстори самодейци, то по-безопасно (и евтино в някои случаи!) ще бъде да не опитвате да ремонтирате сами пералната машина, защото в противен случай съществуват следните възможности:


1. Рискувате да бъдете ударени от ток;
2. Да счупите блокировката, ако се окаже, че поразията не е от нея.

Некомпетентната намеса може да повреди сериозно вашата пералня


Повече по темата за блокирала ключалка на перална машина може да прочетете тук.


Потърсете квалифициран майстор, който може да се справи с ремонта на проблемната ключалка бързо и качествено.


Къде да го намерите ли?


Ето едно предложение.
Добрият майстор знае как! И може! 


Успешна, слънчева и усмихната събота  от майстора на ремонтите на перални, печки и телевизори в град София.===

Ремонт lxpress и инж. Станев - качествен ремонт и коректен майстор!

Изкуството да бъдеш професионалист!


За добрия майстор почивен ден няма!
Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.


Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и др. се ползват с предимство при посещението.За контакти: Тел. 0898 371028


Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)