сряда, 29 януари 2014 г.

Мъдрост от Хенри Бийчър и снежен поздрав от майстора, който ремонтира перални и печки по домовете в София


Статията днес ще започна с един цитат от Хенри Бийчър:


На този свят не е важно какво си взел, а колко си дал – и това именно ни прави богати. 


Последните дни на януари са снежни и студени - зимно време, през което е добре да си стоим у дома по възможност. Аз отново ще обикалям побелелите от сняг софийски улици, улисан в опити да запазя равновесие по заледените участъци, балансирайки себе си плюс тежка чанта на майстор, който отива да ремонтира перални, телевизори и печки.


Дребни, но упорито и настоятелно падащи снежинки танцуват във въздуха, докосват лицето ми, дрехите, обсипват градския пейзаж, превръщайки го в идилична картинка от детска приказка. 


Всеки сезон има свой чар, зимата с безкрайната си белота е хубава възможност да скрие прашните улици на столичния град. Улици, които ме опознаха през последните две години и половина. Извървял съм ги и в студ, и в пек, запътен към поредната пералня или телевизор. 


На вас пожелавам приятен ден сред топлина, уют и щедри усмивки на близки!


Снежен поздрав с една стара песен на Chris Rea от майстора, който ремонтира перални, печки и телевизори по домовете в София.

=====
Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

Технологично време за реакция – от 2 до 4 часа според графикът с ремонти на майстора и отдалечеността на квартала.

Важна подробност: не работя с посредници, а единственият телефон, на който приемам поръчки за ремонт и мога да бъда намерен, е 0898 371028, може да оставите и съобщение/коментар тук, както и запитвания за консултация при закупуване на нова техника за дома.
Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, център на София и др. се ползват с предимство при посещението.

За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)