четвъртък, 23 януари 2014 г.

Мъдрост от Г. Г. Маркес преди ремонт на пералня, последван от сервиз на печка

Днешната статия, малко преди да тръгна към перална машина за ремонт (отваряне на блокирала ключалка), последван от сервиз на печка, е с инспирирано начало от майстор на словото.


Габриел Гарсия Маркес твърди: 

Не е важно какво ти се случва в живота, а какво си спомняш и как си го спомняш. 



Използвам тази мисъл на великия колумбийски писател в мой превод и интерпретация, като  искам да посоча важността на личните емоции, повлияни от настоящето и бъдещото им отражение върху самите нас. Думите и делата са като бумеранг, които след време се завръщат отново при своя първоизточник и създател. Спомените са времеви отрязъци, изкристализирали в съзнанието ни под влияние на светоусещане и жизнен опит. Идната проекция на сегашни преживявания ще се окаже точно такава, в каквато позволим да се превърне.

Да помним хубавото и светлото и да дадем голямо IGNORE на всичко неприятно. Некоректните хора, измамниците и злоупотребяващите с доверието ще получат своя съдбовен урок. Денят е прекрасен, защото искам да бъде такъв! В подкрепа на мнението ми януарското слънце пробива мрачното сивкаво небе и осветява деня, превръщайки го в позлатена реплика на пролетна емоция.

Избирателната човешка памет може да бъде и враг, и приятел. Дано имаме повече хубави моменти, които да помним с доброто, позитивното и приятния отпечатък, наложили върху спомените ни.




Моето предложение, в тази връзка, днес е следното – изберете качествен ремонт за вашите перални машини, съдомиялни, сушилни, телевизори, микровълнови, фурни готварски или отоплителни печки и коректен майстор, който да го извърши. 

Пазете се от майстори ментета!

                            Днес се чувствай добре!




Попаднали сте, случайно или не, на точното място.




Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

Технологично време за реакция – от 2 до 4 часа според графикът с ремонти на майстора и отдалечеността на квартала.

Важна подробност: не работя с посредници, не изпращам никого от свое име, а единственият телефон, на който приемам поръчки за ремонт и мога да бъда намерен, е 0898 371028.

Може да оставите и съобщение/коментар, 
както и запитвания за консултация при закупуване на нова техника за дома,
в този блог 


или на следните контакти:


 
Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други, се ползват с предимство при посещението.





За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.

1 коментар:

  1. Майсторе, много благодаря за коректното отношение и професионализма, с който подходихте към ремонта на пералнята ни - помпата работи отлично!

    Живка Пеева

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)