сряда, 1 януари 2014 г.

Честита Нова 2014 година!

Честита Нова 2014 година!

Нека ни донесе много здраве, сбъднати желания, мир, любов и толерантност!

Надеждата, че ще живеем в един по-добър свят, да окрилява душите ни и осветява дните ни!**********************************************************************


Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и др. се ползват с предимство при посещението.


За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.

2 коментара:

  1. Георгиев

    Честита нова година, майсторе! Да е на здраве и късмет!

    ОтговорИзтриване
  2. Ivelina Stoyanova

    За много години, майсторе! И коя от коя по-добри! :)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)