събота, 11 януари 2014 г.

Tелевизорът е просто уред – нещо кaто тостер с картинки. М. С. Фаулър (Забавно съботно намигане от майстора на ремонтите на перални, телевизори и печки)

* Tелевизорът е просто уред – нещо кaто тостер с картинки, твърди смело М. С. Фаулър.

На това пада изборът  за днешната публикация на един софийски майстор, който, ремонтира телевизори, перални, печки, фурни, сушилни и друга битова техника по домовете без почивен ден. Без почивен ден не означава денонощно, намигам на по-нетърпеливите кандидат-клиенти, които в притеснението си от повредилата се техника (например, за блокирала ключалка на пералня, решават, че е най-добре да ми се обадят в 22.30 или за телевизор, който "не пали" поне от десетина дни, изведнъж се присещат, че им е нужен спешен майстор за ремонт) пообъркват значението на фразите на роден език. 

За днешната събота следва нещо забавно, нека се върна към заглавната мисъл. 

Вероятно хибридната комбинация между  телевизор и тостер би изглеждала ето така:
 
Хибрид между телевизор и тостер
                                             

С  шеговитите мисъл и картинка започвам днешната публикация, за да припомня, че сервиз на черна и бяла техника е възможен и през почивните дни.

Общото между телевизора и тостера е, че понякога се развалят и се нуждаят от ремонт, като всеки друг уред.

Качествен и бърз ремонт може да ви бъде предложен и без да се налага да излизате от дома си. Не само на телевизори и тостери, но също перални машини, готварски и отоплителни печки, микровълнови фурни, съдомиялни, сушилни и всяка техника за дома.

Ако се нуждаете от майстор за ремонт на перална машина или друга битова техника  и електроника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), запомнете този телефонен номер: 0898 371028, на него може да поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома.

Технологично време за реакция – от 2 до 4 часа според графика с ангажименти на майстора.

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

Важно: Не работя с посредници, а единственият телефон, на който приемам поръчки за ремонт и мога да бъда намерен, е 0898 371028, може да оставите и съобщение/коментар тук.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец и др. се ползват с предимство при посещението.

За повече информация и други ремонти може да разгледате подробно сайта и да посетите блоговете ни.


Слънчева януарска събота, напълно заслужена след тежките продължителни мъгли, и много усмихнат уикенд от майстора на ремонтите на битова техника по домовете! Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028


Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, абсорбери, диспозери, печки, фурни, микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)