понеделник, 17 юни 2013 г.

Понеделник - начало на позитивна и успешна седмица от майстора на ремонтите на битова техникаСлед претоварен с ремонти уикенд - два телевизора (въобще да не споменавам настройката на нов телевизор, за която ме извикаха спешно и домашната занимавка с усилвател на музикална уредба!), пералня, печка и още  някои по-дребни поправки – дойде отново задъханият понеделник. Началото на седмицата е винаги трескаво, изпълва утрото с недовършени задължения от предходната седмица, а същевременно новата работа те притиска като упорит гратисчия в претъпкан трамвай, който справи опит да се изплъзне от погледа на мрачните контрольори.

Няма как – понеделник отново, завърта се въртележката на делниците в своя шеметен кръговрат  и всичко започва на макс. Шумът на колите от булеварда, чаша с димящо кафе, цигара с поглед към Витоша, озарена в розов отблясък, все още в ранната сутрин – красива, сънена, близка, телефонен звън, после пак, котешка сянка ме следва подир, тихичко мрънкане се приплъзва към кухнята, аз не закусвам, но то иска своето и не е само храничка. 

Очертават се ремонти и за днес, добре е, когато от по-рано знам ангажиментите на деня, мога да реагирам по-гъвкаво и адекватно. Ще започна със сервиз на пералня, продължавам с телевизор, после ще видя накъде ще ме отвеят повредените електроуреди, които чакат да бъдат поправени от някой майстор. 

Подреждам необходимите за ремонтите инструменти, поглеждам със съжаление към една недовършена от дълго време картина, време е да тръгвам. 


Усмихната и успешна нова седмица от майстора на ремонтите на битова техника и електроника! 

Ако видите това, най-вероятно имате нужда от майстор.

Ремонт lxpress без почивен ден


За контакти:

Тел. 0898 371028


Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

1 коментар:

Благодаря, че коментирахте! :)