сряда, 28 ноември 2012 г.

Бърз сутрешен постинг преди ремонтите - малко дизайн, технологии и любима мисъл на Джеръм К. Джеръм за работата

Предстои ми напрегнат ден, свързан с обичайните ми задължения – ремонти. Днес отново ще изкарам по-голямата част от деня в сервиза на втората ми работа, където поправям електрониката по климатици. Малко по-късно през деня имам посещение за ремонт на пералня.

Докато пия кафе за разсънване, бързо преглеждам нета за интересни новини от областта на технологиите и дизайна. Спирам се на няколко, които ще представя съвсем лаконично.

Холандският дизайнер (тя, но не обичам рзделянето по родове на професиите) Хела Йонгериус предлага за работохолици следната чиния във клавиатура. Сами знаете колко често не остава никакво време за обяд през работните дни, което може да е приеме за симпатична идея.

                                     


                      

Следва модулна клавиатура, която може да пренареждате според индивидуалните предпочитания. Модулните устройства дават възможност за разширяване на функционалността според конкретните нужди и настроения. Ван Фу Чуна е нейн създател, не съм сигурен за произход, нямам време да проверя подробности, но със сигурност танцува с кеф Gangnam Style.


    

Така попадам и на последната снимка – модулна кухня с вградени мивка, печка, съдомиялна, пералня, хладилниче, компактна и удобна за малки пространства.

 


Тук трябва да приключвам, но ще ви пожелая позитивен и успешен ден, добро настроение и много усмивки. Джеръм К. Джеръм би казал следното в моя подкрепа тук: Обичам работата, тя ме очарова. Мога да седя и да я гледам часове наред!

  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)