петък, 2 ноември 2012 г.

Пъстър петък с майстора на ремонтите - телевизори, котки и няколко мисли




* Ако искаш да имаш успех в живота си, търси го в себе си, а не вън от себе си. Отвън са само условията на живота.

* Докато сте на земята, вие трябва да си помагате едни на други. Без взаимопомощ няма успех в живота.

* Успехът е нещо колективно. Но мислете това: Радвайте се на успеха на всички, за да успеете и вие. И всички да се радват на вашия успех, за да успяват и те.

* Достатъчно е да погледнете през очите на любовта, за да видите красотата навсякъде.

                                             Петър Дънов



                       
                    Моето Пухче от вчера
                  (вече съвсем пораснала мацка)

Няколко причини защо телевизорите са за предпочитане пред мъжа (само за дами):
  • На съвсем разумна цена можете да си поръчате, 18, 22, 25, 27 и дори 36 инчов, вместо да се ограничавате с някакви си мизерни 6-7 инча.
  • Пред телевизора не трябва да се оправдавате, че точно сега ви боли глава.
  • Винаги можете да извикате на екрана с дистанционното от дивана някой красив младеж.
  • Винаги можете да го изключите. И отново да го включите. Да го изключите. Да го включите. Изключите. И никой нищо няма да ви каже. Ако откаже да се включи, викнете майстор да го ремонтира.
  • Можете да имате един телевизор в спалнята, друг в хола, трети в кухнята и всичко това - без никакви опасни последствия. Най-много нужда от сервиз от време на време, но пък спокойно може да замените повредения с нов и никой няма да възроптае.
  • При желание може да се обзаведете с два телевизора в спалнята. Представете си удоволствието – във всяка ръка по едно дистанционно.
  • Телевизорът никога няма да покани други телевизори на гости, които да се разположат  на дивана в хола и да започнат да се наливат с бира, да хрупат чипс, гризинки, солетки, семки, а вас да пращат до магазина за още бира, когато наистина ви цепи главата.
  • Телевизорът не разхвърля своите програми и ръководството за употреба из цялата къща. Няма да събирате мръсните му чорапи из най-невъзможните за целта места и да ги събирате по два преди да ги сложите в пералнята. Едно досадно домакинско задължение по-малко – означава повече време на всички телевизори у дома.
  • Можете спокойно да поканите най- добрата си приятелка да погледате заедно, без да се притеснявате, че телевизорът ще я хареса.
  • Ако видите у най- добрата си приятелка хубав телевизор, винаги можете да си купите същия, дори по-голям и по- хубав.


От майстора, следва пожелание за весел петък, спокоен уикенд и много любов и позитивни мисли. Доброто и успехите да ви следват по петите!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)