вторник, 13 ноември 2012 г.

Нова технологична джаджа от LG - мишка-скенер

Една гореща новина от технологичния свят с давност ден-два.

Новата технологична джаджа на LG – мишка със скенер за снимки и документи с помощта на система за  оптическо разпознаване на различните текстове, е вече на пазара.

Според производителите тя предлага възможност за много лесно сканиране, което съвсем удобно пасва на вашата длан.

Тази технологична LG мишка е снабдена с вграден скенер, като по този начин копира документи, чертежи и снимки само с едно кликване и придвижване по документа. Технологичната разработка на LG улеснява до известна степен работните процеси – вече няма да е необходимо да спирате по време на работа, за да станете от стола, да отидете и включите големите по размер принтери, често бавни и тромави,  защото всичко може да бъде управлявано по възможно най-удобен и щадящ за вас начин. Единственото, което трябва да направите е да минете с мишката скенер върху съответния документ, от който се нуждаете. 

Съвсем новата технологична разработка има  и допълнителна екстра – не само копира текст, но и позволява да го редактирате в Word формат. В този смисъл, сканираните документи могат да бъдат незабавно пуснати по мейл, или ако са снимков материал да бъдат ъплоуднати в различни социални мрежи.

Тя е идеален инструмент за различни дейности – било работни задачи или копи-пейст за домашни на по-младото поколение, което се снабдява с готови теми, доклади и реферати през съществуващи за целта сайтове, предлагащи разработки на килограм и лишаващи ученици и студенти от собствени свежи идеи. Това е друга, много тъжна и сложна тема. За хора, които често пътуват в командировки, също би била подходящо средство с портативните си размери.

Технологичната мишка скенер се предлага заедно  с комплект за почистване, упътване (за тези, които четат такива), два инсталационни CD-ROM-а (съответно за Windows и MAC), както и спомагателен софтуеърен пакет, който ви позволява не само да сканирате, да управлявате, редактирате и отпечатвате вашите снимки, но и включва допълнителни екстри.

(авторски материал)


            


За момента обявената цена е $99.95, но вероятно подлежи на промяна.

От майстора на ремонтите на битова техника (телевизори и перални, най-често) – пожелание за слънчев и позитивен ноемврийски вторник.

     

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)