четвъртък, 9 юли 2015 г.

Сервиз за битова техника в София - тел. 0898 371028

Сервиз за битова техника в София - тел. 0898 371028. 

Извършва професионален ремонт на перални, печки, микровълнови, стъклокерамични плотове, телевизори, аспиратори, абсорбери, диспозери и друга битова техника и електроника. 

ремонт на перални


Ремонт на перални - смяна на счупена ключалка за пералня Ariston


ключалка за пералня Аристон

Ключалките, както и други елементи при пералните, печките, телевизорите и другите битови електроуреди, са различни за всеки модел и марка. Поради тази специфичност, за да се смени, трябва първо да се демонтира и по съответния модел да се избере новата. А моделите са десетки.

Обещания от типа: "Идваме и веднага сменяме повредения елемент" в повечето случаи са подвеждащи за собственици с повредена битова техника и звучат несериозно.


Ремонт на диспозери 


майстор за диспозери


Как да използвате правилно този полезен електроуред за дома - прочетете тук


Ремонт на печки - смяна на изгорял ключ на керамичен плот с нов


смяна на изгорял ключРемонт на аспиратори


сервиз за битова техникаРемонт на телевизори - проблем със захранващия блоксервиз за битова техникаЖ. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.


ремонт на перални, техник


Майсторът, който може и знае как! :)


ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ.

За допълнитена информация и още ремонти на битова техника и електроника по домовете в София, заповядайте и в другите ми блогове. Линковете към тях са посочени тук. Присъединете се към страничката във Фейсбук. Така ще бъдете в час за последните новини покрай майстора и текущата сервизна дейност.

Ремонт на перални по домовете:

Вижте моето най-ново видео – Изпробване на повредена дренажна помпа на перална машина

ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.

люкът на пералнята не се отваряЗа контакт с инж. Станев – тел. 0898 371028ремонт на перални по домовете, сервиз за битова техникаНяма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)