сряда, 15 юли 2015 г.

Качествени ремонти на перални, печки и телевизори в София и кои перални са по-добри - с предно или горно зареждане

Средата на седмицата е, а съвсем не разбрах как излетяха свръхзвуково натоварените с ремонти основно на перални,  дните от събота до днес. Почти като в омагьосан кръг обикалям с инструментите автопилотно и ремонтирам повредените перални, микровълнови, съдомиялни, телевизори, аспиратори и друга битова техника из различните квартали на София.

Ремонт на перални, сервиз битова техника, ремонт на перални по домовете


Сряда, като съвсем обикновен делничен ден, е ангажиран ден за майстори като мен, които се занимават активно с ремонти на перални, печки или телевизори по домовете в София. А събота и неделя са отдавна всичко останало, но не и почивни дни – някои собственици на повредена битова техника ангажират час за диагностика и ремонт още през седмицата, защото повечето хора не са на работа през уикенда и могат да си позволят да останат у дома без да пускат отпуск, за да бъдат посетени от техник. За шестия ден от седмицата вече имам адрес за ремонт.
Ремонт на перални по домовете, сервиз битова техника

Приготвям се, след малко ще стане време да тръгвам по ремонти – обемистата чанта с инструменти, дрехи, съобразени с прогнозата за горещ юлски ден, а глътките кафе съвсем набързо, диагоналния преглед на новините в нета, милите котешки глезотийки допълват сутрешната картина. Не броя настойчивите позвънявания на вратата преди 8 от съседка на достолепна възраст, на която й хрумнало, че точно в този ранен момент иска да й бъде поправено нещо си. Нещото се оказва щепсел на електрическа печка, която използвала понякога. 


захранващ блок на телевизор, сервиз битова техника, перален техник


Смята се, че пералните с предно зареждане са по-добри и изпират дрехите по-добре в сравнение  с тези с горно зареждане.


Ремонт на перални по домовете – програматор


Отличен и евтин метод за почистване на пералните с подръчни средства (особено при наличие на неприятна миризма) е да сложите две чаши бял оцет и да пуснете електроуреда на по-кратък работен цикъл, като не добавяте препарати и дрехи.

ремонт на перални по домовете, сервиз перални, сервиз битова техника


Една малка хитринка – циповете, освен че могат да повредят по-деликатните дрехи, могат да се заклинят в барабана на пералнята. Някои дори са на мнение, че циповете могат да доведат до счупване на люка на пералнята. Препоръчва се дрехите с ципове да бъдат напълно закопчани преди да се включи пералнята. Вече обясних защо.

пералнята тече, сервиз битова техника, майстор перални Борово


Време е да тръгвам, а на всички вас пожелавам една чудесна сряда!

====

Изкуството да бъдеш професионалист!

Когато другите почиват, аз ремонтирам. И то качествено!

За добрия майстор почивен ден няма.


Ремонт на перални по домовете, сервиз за перални


Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора и в зависимост от дневното сервизно натоварване.


сервиз за перални, ремонт на печки, ремонт на перални, ремонт на аспиратори, запушена помпа


Майсторът, който може и знае как! :)

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ.
ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.


сервиз битова техника в Борово, Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец


За допълнитена информация и още ремонти на електроуреди заповядайте в другите ми блогове.




Ще ми бъде приятно да се включите в страничката във Фейсбук. По този начин ще бъдете ъпдейтнати за последните новини покрай майстора и текущата сервизна дейност.

 сервиз битова техника



Моето ново видео за Вас:

Ремонт на перални по домовете: Изпробване на повредена дренажна помпа на перална машина



Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Извършвам качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.


 сервиз битова техника, ремонт на печки по домовете



Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, тостери, блендъри, миксери, прахосмукачки, кафемашини, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.


 сервиз битова техника








Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)