събота, 4 юли 2015 г.

Ремонт на перални - повредена ключалка, изгоряла блокировка, смяна на помпа (видео+снимки)

Планирах снощи да пусна няколко реда тук, но бях твърде изморен от големия брой ремонти на перални, микровълнови и телевизори. Отпуснах се кротко на дивана и наруших идилията само, за да щракна луната, наречена синя, както и още няколко снимки на нощна София цари спокойствие, периодично нарушавано от ръмжащите гласове на мощните мотори, които раздират среднщната тишина. 

ремонт на перални, ремонт на перални в София, ремонт на печки,За събота ме очакват три ремонта на перални, поне в момента графикът с поправки включва тези електроуреди. Двете имат нужда от смяна на определени части (повредена ключалка, която трябва да бъде заменена с нова при първата), които съм закупил днес. Очаквайте снимки. ;)


ремонт на перални


Докато тествах помпа на пералня при един от пресните ремонти, реших да заснема кратко клипче за процедурата. Защо се наложи демонтаж на пералнята, за да се тества помпата (която обичайно се изпробва на място), прочетете тук

Ето и видеото:

Ремонт на перални по домовете: Изпробване на повредена дренажна помпа на перална машина
Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.

ремонт на перални, печки, микровълнови, аспиратори,Майсторът, който може и знае как! :)


ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ.

За допълнитена информация и още ремонти на електроуреди заповядайте в другите ми блогове. Линковете към тях са посочени по-напред. Присъединете се към страничката във Фейсбук. Така ще бъдете в час за последните новини покрай майстора и текущата сервизна дейност.


ремонт на перални, сервиз за печки, майстор за ремонт, телевизионен техник,


ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.


За контакт с инж. Станев – тел. 0898 371028


Снимка от нощна София вместо лека нощ. Приключвам този постинг малко след 1:30 след полунощ. Желая слънчев уикенд!


ремонт на перали, нощна София, Мол България, ремонт на печки в БоровоНяма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)