вторник, 19 юни 2018 г.

Ремонт на фурна с изгорял нагревател преди проливния дъжд в понеделник

Проливният дъжд в понеделник ме завари, докато се прибирах след последния за деня ремонт, който беше свързан със смяна на изгорял нагревател на фурна. Намерената в движение стряха едва успяваше да поприкрие уморения майстор след дългия ден с няколко ремонта на перални и аспиратор, освен вече споменатата фурна. 

Ремонт на фурна, ремонт на фурни, ремонт на перални, ремонт на аспиратор, изгорял нагревател, реотан, ремонт на битова техника в София, майстор, смяна на нагревател на фурна,
Смяна на изгорял нагревател на фурна

Дъждовната завеса се спусна над София в късния следобед и потопи в мокрите си обятия прибиращите се по домовете си след работа хора. Търпеливо изчаках да премине силата на бурята, която продължи повече от очакваното. Гръмотевици раздираха небето, а в близост до мен малки деца хленчеха,  уплашени от светкавиците, докато майката се чудеше какво да ги прави. 




Ремонт на пералня Hotpoint Ariston със счупена дръжка на люка


Ремонт на телевизори покрай световното първенство по футбол в Русия


Ремонтът на фурната беше приключил бързо, а нагревателя бях закупил по-рано сутринта. Смяната на изгорелия реотан не криеше никакви изненади и фурната загря нормално. 



След като стихията на дъжда премина, тръгнах през огромните локви към дома, за да релаксирам малко преди утрешния ден с нови ремонти. 

Ремонт на битова техника по домовете от инж. Станев

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)