неделя, 10 юни 2018 г.

Ремонт на битова техника по домовете от инж. Станев

Не минава ден, без да ме потърсят да ремонтирам повредена битова техника по домовете или да ми донесат малки електроуреди, които да поправя. Предлагам специализиран ремонт на перални, фурни, аспиратори, микровълнови, телевизори и друга техника за дома, като работя и в почивните дни. 

ремонт на битова техника, ремонт на електроуреди, ремонт на перални, ремонт на фурни,ремонт на  аспиратори,ремонт на  микровълнови,ремонт на  телевизори, ремонт на стъклокерамичен плот, ремонт на битова техника по домовете, ремонт на перални по домовете, инж. Станев,
Ремонт на битова техника

Най-многобройни са сервизните заявки за перални, особено в събота и неделя. Тогава се отзовавам по спешност и при перални, които са блокирали в мокрото пране в тях. Ползвателите им се тревожат да не мухляса прането в топлите юнски дни или имат необходимост от определена дреха, която трябва да бъде извадена. Обикновено е свързано с изгоряла блокировка или счупена ключалка. 

счупена ключалка, изгоряла блокировка, ремонт на пералня, пералнята не отваря, запушена помпа, запушен филтър,ремонт на битова техника, ремонт на електроуреди, ремонт на перални, ремонт на фурни,ремонт на  аспиратори,ремонт на  микровълнови,ремонт на  телевизори, ремонт на стъклокерамичен плот, ремонт на битова техника по домовете, ремонт на перални по домовете, инж. Станев,
Счупена ключалка на пералня


Счупена ключалка на люк на пералня Candy (ново видео)


Запушени помпи или филтри с малки предмети и боклучета също създават проблеми и собствениците на тези уреди за пране търсят кадърен техник, който да реагира в почивните дни. 

Ремонт на пералня, която пълни с вода, но не върти


Бърз ремонт на микровълнова фурна се наложи да извърша в събота. Електроуредът имаше изгорял високоволтов диод и не работеше. Реагирах за кратко време, веднага след като приключих ремонт на стъклокерамичен плот, който ми беше донесен в Борово. 

 ремонт на микровълнова, изгорял високоволтов диод, ремонт на микровълнови по домовете, ремонт на битова техника, ремонт на електроуреди, ремонт на перални, ремонт на фурни,ремонт на  аспиратори,ремонт на  микровълнови,ремонт на  телевизори, ремонт на битова техника по домовете, инж. Станев,
Ремонт на микровълнова фурна


Ремонт на стъклокерамичен плот Finlux с изгоряла плоча


Ремонт на битова техника в София от инж. Станев, защото опитът и името имат значение, можете да поръчате през всеки ден от седмицата в рамките на работното време. 

Ремонт на битова техника в София през почивните дни


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)