неделя, 8 януари 2017 г.

Ремонт на микровълнова фурна с изгорял магнетрон


Януарски студове сковаха не само София, но и останалата част на България. Печки и радиатори работят на фул макс, съответно ремонтите на тези уреди се увеличиха през последните дни. В мразовито време е добре да се консумират горещи супи, чай или други напитки, което води и до засилена употреба на микровълновите фурни в дома или офиси, оборудвани с тях. Микровълновите фурни за ремонт също станаха повече. 

Ремонт на битова техника в зимна София. 

 Ремонт на микровълнова фурна, Ремонт на микровълнова, Ремонт на микровълнова в дома,
Ремонт на битова техника

Ремонтирах микровълнова фурна с изгорял магнетрон през изминалата седмица. 
Изгорелият магнетрон е доста разпространена повреда за неработещи микровълнови фурни. 

Ремонт на микровълнова фурна с изгорял магнетрон,  Микровълнови фурни за ремонт, Ремонтирах микровълнова фурна, Ремонт на микровълнова фурна, Ремонт на микровълнова,
Изгорял магнетрон

Магнетронът е микровълнов генератор, който генерира и емитира високочестотни електромагнитни вълни. Те, от своя страна,  активират молекулите на водата и много други вещества,  като по този начин правят възможно подгряването на поставените в микровълновата печка храни. 

Магнетронът се използва като източник на енергия за стопляне на храна. Преимуществата  на този тип енергия,  сравнена с обикновеното топлинно нагряване е, че при микровълновата се нагрява целият обем на храната по едно и също време. 

изгорял магнетрон, магнетрон, микровълнова, фурна,  електромагнитни вълни, енергия,  неделя, сервиз, контакт, инж. Станев, София, Печки, радиатори, ремонт, уреди, микровълновите фурни, в дома,
Ремонт на микровълнова фурна с изгорял магнетрон

Изгорял магнетрон не се ремонтира, а се сменя с нов, като в редки случаи има изключения от правилото. 

Ремонт на микровълнови може да бъде извършен в дома Ви от понеделник до неделя, като подадете сервизна заявка на посочения телефонен номер за контакт с инж. Станев.Когато името работи за теб!Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)