вторник, 17 януари 2017 г.

Ремонт на пералня със счупена ключалка, фурна с изгорял нагревател и скара преди Атанасовден

Новата седмица донесе не само още порции сняг, но и поредни ремонти на перални, фурни и скари. Не липсват други уреди, които чакат ред, за да бъдат от поправени от майстора, но сега ще се спра само на някои от тях. Преди да кача снимки от ремонтираната битова техника, бих искал да припомня, че извършвам специализиран ремонт на перални, печки, аспиратори, диспозери и други електроуреди, като работя в събота и неделя. 

ремонт на перални, фурни, скари, уреди,  поправени,  майстор,  ремонт на битова техника, борово, манастирски ливади,
Ремонт на битова техника през януари

Ремонтирах перални, които имаха счупени ключалки на люка. Повредените ключалки са почти ежедневие в графика с ремонтите на сервизния техник. В зависимост от наличието на съответната ключалка в търговската мрежа мога да отремонтирам неизправността. Ключалките са специфични за моделите перални. 

Ремонт на пералня със счупена ключалка на люка. 

Ремонт,  перални,  ремонт на перални в дома, ремонти на перални, счупена ключалка на люка. Повредени ключалки,  сервизен техник,  ключалка,
Ремонт на пералня Fagor със счупена ключалка на люка

Ето как изглежда ключалката, след като е минала през ръчичките ми. Пералнята, марка Fagor, бе готова отново за експлоатация от собствениците й, които се оказаха в съседния квартал на Борово - Манастирски ливади. 

Повредени ключалки,  сервизен техник,  ключалка,     Ремонт на пералня със счупена ключалка на люка,    ключалка, Пералня Fagor,   Борово, Манастирски ливади,  майстор, ремонт,
Ремонт на перални в дома

Друга пералня, същата марка,  има съвсем различна по форма ключалка, която ремонтирах. Вижте тук

Спешно следобяд ме потърсиха с молба за ремонт на скара, която спряла да работи, а  била нужна за празничната софра за утрешния празник - Атанасовден, тъй като детето им било именик и поканили роднини на гости. 

скара, ремонт на фурна,  ремонт на фурна с изгорял нагревател,  Реотан, нагревател,    на място,  в дома,     ютии, масажори, пароструйки,   инж. Станев,
Ремонт на скара преди Атанасовден

След ремонта на скарата празникът на Наско бе спасен. 

Стандартен ремонт на фурна с изгорял нагревател също беше изпълнен. Реотанът беше наличен в магазин за части. 



Професионален ремонт на перални, печки, скари и друга битова техника. Ремонтирам големите уреди на място в дома. По-малките - скари, ютии, масажори, пароструйки и т.н. се разхождат до Борово при инж. Станев.

Когато името работи за теб. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)