събота, 21 март 2015 г.

Помпа на перална машина и професионален сервиз за битова техника без почивен ден в София

Снимки на помпа на перална машина, без която електроуредът не би могъл да осъществи нормален работен цикъл. 

пералнята тече
Новозакупена помпа за пералня

Сервиз за перални без почивен ден
Разбита от употреба помпа

помпа на пералняПредлага  и извършва професионален сервиз на перални машини по домовете в София без почивен ден. 

ремонт на перални


Необходимостта от транспорт на повредения електроуред до някой сервиз отпада. Когато ремонтът се извършва у дома, много излишни главоболия се спестяват, а не може да не се спомене и времето - ценен елемент от битието на забързания модерен градски жител. Ремонтите, които извършвам, са не само по домовете, но и за Ваше улеснение са възможни през почивните дни - събота и неделя. Часовете за ремонт се съгласуват предварително с майстора. 

сервиз на перални


Държите на професионализма, качеството, опита, прецизността към всеки детайл, умелите навременни решения, а коректността не е просто дума, изпразнена от съдържание, преписана безогледно и нагло от сайт или обява на колега майстор, тогава не се колебайте да позвъните на точния човек!     За контакт с инж. Станев – телефон 0898 371028Електроинженер, с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти, извършва професионален ремонт на перални машини, печки, телевизори, аспиратори, диспозери, съдомиялни, микровълнови и друга черна и бяла техника по домовете без почивен ден в удобно за Вас време.

магнетрон
Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните.


ремонт на перални

      

Отстранявам качествено повреди, свързани с този електроуред (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматор и други) и предлагам адекватни решения.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)