понеделник, 30 март 2015 г.

Професионален ремонт на телевизори, печки и перални в София без почивен ден – запазете час на тел. 0898 371028


Професионален ремонт на различни модели и марки телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, печки, микровълнови, стъклокерамични плотове, фурни, диспозери, аспиратори по домовете в София без почивен ден.

ремонт на перални

Сервизната оферта важи за град София, валидна е и през делничните и почивните дни. Може да запазите час за посещение и ремонт на повредени телевизори, микровълнови, печки, фурни, аспиратори, перални и съдомиялни в удобно време за Вас на телефон 0898 371028.


ремонт на перални


Инж. Станев предлага и извършва професионален ремонт на перални машини. Отстранява качествено повреди, свързани с този електроуред (блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка, почистване на четки, смяна с нови при нужда, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматори и други)  и предлага своевременни адекватни решения. 

Ремонт на телевизори по домовете


============

Изкуството да бъдеш професионалист!

Когато другите почиват, аз ремонтирам. И то качествено!

За добрия майстор почивен ден няма.


Запушен филтър на пералня, помпа на пералняЗащо да изберете сервизната оферта от инж. Станев:

В този случай, необходимостта от транспортиране на повредената пералня до сервиз отпада. Когато ремонтът се извършва у дома, много излишни нерви и главоболия могат да се предотвратят с пренасянето и евентуално физическо нараняване на електроуреда. Времето също е значително преимущество – то е скъп ресурс в ежедневието на модерния столичанин с динамичен лайфстайл. Ремонтите, които извършвам като майстор техник, са не само по домовете, но и за Ваше удобство са възможни през почивните дни – събота или неделя в удобно за Вас време. Часовете за ремонт се съгласуват предварително със сервизния инженер.

ремонт на микровълнови
Ремонт на котлони, печки, фурни, микровълнови по домовете

Професионализъм, опит, коректност. Търсите майстор, получавате инженер.

смяна на маншон на перални


Ремонт lxpress и инж. Станев – избирате едновременно качествен ремонт по домовете и коректен майстор с професионален опит, доказан през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство! 

сервиз за перални в Борово, Красно село, Манастирски ливади, Лагера, Студентски град, Дианабад


Техническите умения се придобиват с пот на челото, те са резултат от добре блендирани теоретични познания и практически занимания, а не са част от повърхностни разходки из  блогове и форуми или копи-пейст напъни на доморасли "техници".

ремонт на печки, стъклокерамични плотове, фурни, микровълнови, смяна на реотаниДържите на професионализма, качеството, опита, прецизността към всеки детайл, умелите навременни решения, а коректността не е просто дума, изпразнена от съдържание, преписана безогледно и нагло от сайт или обява на колега майстор, тогава не се колебайте да позвъните на точния човек!За връзка с инж. Станев – телефон 0898 371028Визитка на инж. Станев

Електроинженер, с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти, извършва професионален ремонт на различни марки и модели перални машини, готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени), аспиратори, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), съдомиялни, микровълнови, електронни платки на климатици, сушилни, прахосмукачки и друга черна и бяла техника по домовете без почивен ден в удобно време.

ремонт на перални в Мотописта, Гоце Делчев, Борово, Бели Брези, Стрелбище

Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните по предварително споразумение с майстора.

сервиз за перални в София


Майсторът, който може и знае как! :)Вместо пожелание, следват два цитата на Тери Пратчет за кратък размисъл:

* Морето в крайна сметка в много отношения е само една по-мокра форма на въздуха.

* Има поговорка „не можеш измами честния човек”, много цитирана от хора, които печелят в живота мамейки честните...
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)