вторник, 11 март 2014 г.

Майстор за целоседмичен ремонт на неизправни перални, телевизори, печки по домовете в София


Ако не беше Едисън, щяхме да гледаме телевизия на свещи. Ал Болиска

Започвам с този закачлив цитат от Болиска, за да разведря вторник, за който се смята, че е най-депресиращия ден от седмицата. 

Едва втори ден от новата седмица е, предстоят няколко работни дни, а прогнозата за времето обещава положителна промяна. Да не обръщаме внимание на заснежените тротоари, вятъра, мартенския студ, проблемите, работата, напрегнатата делова седмица, защото важни сме ние, хората и нещата, които обичаме, доброто разположение на духа!

Помислете, че след дни, които са по-малко от пръстите на едната ръка, предстои уикенда - време, което да посветите на любими занимания, да свършите някоя домашна работа (да почистите с прахосмукачка, да изперете дрехите в пералнята, да послушате музика или просто да подремете на диванчето пред телевизора), да се повъртите около печката, за да приготвите някоя вкусотия.

Оообичам почивните дни! :)

Приятна перспектива, пораждаща усмивка и вътрешен комфорт.

Делничните дни неминуемо са свързани с определени битовизми, досадни, но изискващи решение – прахосмукачката работи ли добре? А сменихте ли горния реотан на фурната, за да стане домашната торта равномерно изпечена? Ремонтирахте ли пералната машина, която издаваше силно тракане? Защо центрофугата не изсушава достатъчно дрехите? Кой ще смени маншона (уплътнението) на пералната машина, която тече? Мелачката за битови отпадъци защо упорито отказва да тръгне? Телевизорът, който съседът се опита да поправи, още ли е с размазана картина? Опасно ли е това силно бучене, което издава микровълновата?

Ще рискувате ли да провалите спокойствието на дома си през уикенда, заради някоя техническа неизправност на битов електроуред? Проблеми, които могат да бъдат лесно отстранени и ремонтът да бъде извършен без да напускате дома си – има такъв филм! Има и майстор, с когото може да се свържете, за да ремонтира качествено пералната машина, стъклокерамичния плот, микровълновата, телевизора...

Решението на тези проблеми, свързани с повредена битова техника, идва с Ремонт lxpress!



Изкуството да бъдеш професионалист!


За добрия майстор почивен ден няма!





Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.




Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и др. се ползват с предимство при посещението.

Качествен ремонт без почивен ден


Още статии може да прочетете в сайта и блоговете ни. 





За контакти: Тел. 0898 371028



Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)