четвъртък, 6 февруари 2014 г.

Защо да изберем пералня или климатик с инверторен мотор?


Инверторните мотори се употребяват при модерните модели климатици, а в последните години се произвеждат също и перални машини с инверторни мотори. Инверторният мотор представлява трифазен променливотоков мотор, който работи на завишена честота. Идеята на инверторния мотор е да се намалят габаритите на електромотора, а също така и разхода на електроенергия.


Поради това, че са трифазни и високочестотни, инверторните мотори са в пъти по-малки от стандартните монофазни променливотокови мотори.


Друга важна особеност е, че инверторните мотори консумират  в пъти по-малко електроенергия при една и съща мощност.


Внедряването им в различните машини стана възможно благодарение на разработените интегрални DC/AC високочестотни преобразуватели.


Приложението на инверторните мотори в различните битови електроуреди (перални, климатици) доведе до енергоспестяващите класове от типа АА, А+++. Главната цел на инверторните мотори е икономия на електроенергия и материали за производството на различните по тип машини.

ремонт на битова техника, техник,инверторен мотор
Ремонт на битова техника


=


Изкуството да бъдеш професионалист!


За добрия майстор почивен ден няма!




Технологично време за реакция – от 2 до 4 часа според графика с ремонти на майстора и отдалечеността на квартала.

Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, кафемашини, хлебопекарни, прахосмукачки, апарати за кръвно налягане, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.




Офертата е валидна за град София.

Снежна София

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, Иван Вазов, централна част на София и други столични райони, се ползват с предимство при посещението в зависимост от сервизното натоварване на техника.


Инж. Галин Станев


За контакти: Тел. 0898 371028


Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.

Когато името работи за теб. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)