понеделник, 17 март 2014 г.

Професионален ремонт на битова техника по домовете в София от инж. Станев, тел. 0898 371028

Професионален ремонт на битова техника по домовете в София от инж. Станев, тел. 0898 371028

Знаете ли, че телевизор, оставен в режим на standby, ще изхарчи от 10 до 23% повече електроенергия? Ако сте решили да ограничите потреблението на ток и да икономисате от сметката, то най-разумно би било да изключвате телевизора и другите битови електроуреди, които не използвате в момента, директно от щепсела.




Коректен майстор с дългогодишен професионален опит в областта на електрониката и електротехниката, с инженерно образование по специалността, за качествено извършен ремонт на повреден телевизор, перална машина, сушилна, съдомиялна, печка, микровълнова, фурна, стъклокерамичен плот, абсорбер, диспозер (мелница за битови отпадъци), електронни платки на климатици и всякаква битова техника по домовете за град София, ще намерите на тел. 0898 371028.

==

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

За повече информация и ремонти, може да разгледате сайта и блоговете ни. 




Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

Филтър на перална  машина



Сред най-често разпространените поръчки за ремонт при пералните са тези, свързани със запушени филтри и блокирали ключалки/люкове, особено през почивните дни. Една от причините пералните да не изхвърлят водата са запушените филтри и наличие на малки предмети там. Тук може да прочетете повече по темата, ако ви интересува. 



Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението.






За контакти: Тел. 0898 371028



Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.


Пожелавам успешна нова седмица, пролет в душата и усмивки по лицата!






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)