понеделник, 14 ноември 2016 г.

Ремонт на перални и фурна в студения понеделник


Измамно слънчев, но студен понеделник, в който обикалям из софийските квартали, за да ремонтирам перални и фурна. По този начин започна новата седмица и денят след балотажа за президент. Последното е тема на разпалени дискусии по автобуси, магазини и други обществени места.

 Витоша, София,  Перални, повреда, уреди, счупена ключалка, ремонт на пералня, която не тръгва,  Счупена ключалка за люк на пералня, люк, пералня, ключалка,  снимки на повредени ключалки, някои от които поправя, Ремонтира фурна с изгорял реотан,
Ремонт на перални и фурна

Денят започна с дежурната чаша кафе с малко млекце, цигарка на студения балкон, който компенсирам с изглед към Витоша, разкошна през всеки годишен сезон. 

Пералните са най-често повредените уреди, за които ме търсят. В понеделник сменях счупена ключалка и ремонтирах пералня, която не тръгваше. 

Счупена ключалка за люк на пералня - притежавам богата колекция от снимки на повредени ключалки, някои от които поправени от мен, защото липсват по магазините за части. 

ремонт на перални, ремонт на перални по домовете,
Счупена ключалка на пералня

Ремонтирах и фурна с изгорял реотан. Снимка в близък план на нагревателя, който трябваше да бъде подменен с нов, за да работи фурната отново. 


ремонт на фурни по домовете,ремонт на фурна, майстор, софия, събота, неделя, ремонт, поправя,


Ремонт на перални и фурни по домовете от опитен майстор, който работи също в събота и неделя.

Когато името работи за теб!

Фейсбук страница на инж. Станев. 👍 

Очаквам Ви! :)
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)