събота, 11 юни 2016 г.

Спешни и успешни ремонти на пералня, която не плакне и прахосмукачка с прекъснати захранващи проводници

Ремонт на пералня и прахосмукачка в късния следобед по  молба на мои близки, на които не беше възможно да откажа, въпреки че през деня имах доста ремонти - перални, аспиратор и кафемашина. 

Пералнята имаше проблем с изплакването. Отстраних причината и след ремонта отново можеше да работи добре. 


Ремонт на пералня, ремонт на перални в София,   ремонт на прахосмукачка, майстор,    прахосмукачка,    ремонти, перални, аспиратор,  кафемашина,  Пералнята имаше проблем с изплакването, пералнята не плакне,
Ремонт на пералня, която не плакне



Прахосмукачката имаше прекъсване в захранващите проводници - отворих, разглобих, намерих прекъсването, ремонтирах. След поправката прахосмукачката отново изпълняваше предназначението си. 


Прахосмукачка с прекъснати  захранващи проводници,захранващи проводници,  поправка,  прахосмукачка,   сервизен майстор,  ремонти на повредена техника за дома, ремонт, кафемашина,
Ремонт на прахосмукачки в София


Денят на сервизния майстор беше дълъг, динамичен, натоварен с ремонти на повредена техника за дома и за щастие на собствениците на неработещите електроуреди - ремонтите бяха не само спешни, но преди всичко - успешни!

Специализирани ремонти на перални, аспиратори, прахосмукачки, кафемашини и друга битова техника. Ремонтите са валидни за град София и се извършват без почивен ден. 

За ремонти на печки, фурни, плотове, микровълнови - вижте видеото. 






Когато името работи за теб!



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)