събота, 26 март 2016 г.

Ремонт на перални по домовете в София от понеделник до неделя

Ремонт на перални по домовете в София от понеделник до неделя.Ремонт на перални, Ремонт на перални по домовете, майстор, техник,
Възползвайте се от професионалните ремонтни услуги, извършвани от инж. Станев и запазете час за диагностика и ремонт на неработеща пералня. Поправката на неизправния електроуред се извършва на място във Вашия дом, като може да изберете удобен ден през цялата седмица, за да бъде осъществена сервизната намеса. 


Ремонт на захранващ блок на силова платка на перална машина, която поправих преди известно време. Собственикът й беше доволен, че ремонтът бе успешен и не пропусна да ме препоръча на свой близък. 


Ремонт на перални, Ремонт на перални по домовете, майстор, техник,
Ремонт на захранващ блок на силова платка на перална машина


Свържете се със сервизния техник, за да запазите удобен час и да обсъдите подробностите за ремонт при наличие на някоя от долуизброените повреди при пералните:


 1.  блокирал люк на перална машина; 
 2.  изгоряла блокировка на люка; 
 3.  повредена дренажна помпа;
 4.  счупена ключалка;
 5.  почистване на четки;
 6.  смяна с нови четки при нужда;
 7. смяна на маншон;
 8. смяна на  ремък;
 9. пералнята не тръгва;
 10. проблем с  пусков клавиш;
 11. запушени филтри; 
 12. запушени помпи;
 13. запушени маркучи;
 14. течове; 
 15. проблеми с центрофуга;
 16. програматори; 
 17. поправка на повредени платки;
 18. подмяна на нагорели и стопени силови (контактни) клеми;
 19. неизправен температурен датчик.Скъсан ремък на перална машина от ремонт, извършен от инж. Станев. Ремонт на перални, Ремонт на перални по домовете, майстор, техник, смяна на ремък на пералня
Скъсан ремък на перална машина


Повече за смяна на скъсан ремък на пералня и защо трябва да се вземат адекватни и своевременни мерки, за да не се случи по-голяма беля, може да прочетете тук

Още авторски снимки, направени от майстора по време на ремонт на перални, може да прегледате тук, където Ви очакват и множество статии, свързани с отстраняване на различни неизправности при пералните. 

Квалифициран ремонт на перални, печки, фурни, микровълнови, аспиратори, телевизори и друга бириова техника по домовете с работно време от понеделник до неделя. 


Ремонт на перални, Ремонт на перални по домовете, майстор, техник

инж. Станев

Когато името работи за теб!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)