събота, 20 февруари 2016 г.

Ремонти на перални с прекъснати кабели към датчика за температура и повредени ключалки, смяна на изгорял нагревател на фурна от инж. Станев

Обаждания с молби за ремонт на повредени перални и печки валят като ситен февруарски дъжд от сутринта на шестия ден от седмицата. Днес се случи мрачен и мокър ден, който смазва радостта от почивните дни, каквито са събота и неделя за повечето хора. София представлява невесела картинка, нямаща нищо общо с това, което бе само преди броени дни. 

Снимка на бул. Т. Каблешков в в посока ж.к. Гоце Делчев. Дъждът в събота превърна София в нежелано място за разходки. От обиколки из разкаляните квартали, за да ремонтирам повредени електроуреди, няма спасение. 


събота, неделя, ремонт, дъжд, перални, печки, майстор


Есен ли идва или пролет се запита преди да тръгне по ремонти майсторът, докато оглеждаше чантата с инструменти в търсене къде да сложи чадъра. 

През седмицата ремонтирах перални, аспиратор, микровълнова, телевизори, фурни и печки, обикаляйки из София в търсене на поредния адрес в ж.к. Стрелбище, ж.к. Бели брези, ж.к. Манастирски ливади, ж.к. Бъкстон и обратно към панелката в ж.к. Борово. Забелязах, че по клонките на някои дръвчета съвсем плахо са прокарали свежи зелени листенца - като обещания от предстоящата пролет. 

ж.к. Стрелбище, ж.к. Бели брези, ж.к. Манастирски ливади, ж.к. Бъкстон, ремонт, сервиз, майстор, перални


Само част от извършените ремонти през седмицата  бяха на пералня, която  не върти, перални с повредени ключалки, смяна на блокировка на пералня, смяна на изгорял нагревател на фурна, смяна на ключ на печка.

При единия от ремонтите на перални, които осъществих през изминалите няколко дни, пералнята се оказа с прекъснати кабели към  датчика за температура. В процеса на ремонт възстанових кабелните връзки на датчика. Пералнята заработи отново и собствениците бяха доволни, защото имаха две малки деца и купища дрехи за пране покрай тях. 


рекъснати кабели към  датчика за температура, ремонт на перални,Професионални ремонти на неизправни перални, телевизори, диспозери, микровълнови, керамични плотове, печки, фурни, аспиратори и друга техника за дома от инж. Станев. 


смяна на изгорял реотан на фурна, ералня, която  не върти, перални с повредени ключалки, смяна на блокировка на пералня, смяна на изгорял нагревател на фурна, смяна на ключ на печка


Ремонтите се извършват на място в дома Ви по предварително заявен график за диагностика и ремонт в удобен ден и час, като събота и неделя са добра опция за работещи през седмицата хора. Погрижете се за доброто състояние на Вашите електроуреди и по възможност не отлагайте ремонта за последния момент. ералня, която  не върти, перални с повредени ключалки, смяна на блокировка на пералня, смяна на изгорял нагревател на фурна, смяна на ключ на печка

инж. Станев

Когато името работи за теб!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)