петък, 18 декември 2015 г.

Различна съботна публикация - ремонт на перални, виц за микровълнова и поверие за Игнажден


Отмина петък, а пред екрана на лаптопа уморени потропват пръстите ми в хармония с мисълта. Нямах възможност да напиша нещо през отминалите седем дни, графикът ми бе претоварен и вчера - перални, телевизор и печка. Събота също се очертава тежък работен ден за мен, майстор на ремонтите на черна и бяла техника по домовете. Но пък се пада празник - Игнажден и започват коледните празници. 

Тази година, вместо на традиционната дата 20 декември, този празник е изместен на 19, за да не съвпада с Предпразненство на Рожденство Христово, което се пада в неделя и също е голям празник. Към натоварения работен график ще добавя болките в краката, особено осезаеми със застудяването от последната седмица.

игнажден, софия, майстор, събота, ремонт, сервиз,


Популярно суеверие, свързано с Игнажден, гласи,  че от дома не бива да се изнася и не се раздава нищо, за да не избяга имането – огън, храна, дори сол. Българите обичаме да създаваме свои митове и поверия,  отразяващи надеждата за добро, благополучие и здраве. И така си живеем кротко, без много излишни нерви...

След мъгливите дни в началото на седмицата, петък се оказа по-слънчев ден - целунат от слънцето, обагрен в златно, обилно напоен в светлина. Друго настроение. Слънчев свят. Макар и за кратко. 


Ремонт на перални, ремонт на печки, декември, майстор, сервиз, телевизори


Слънце през декември

Прекрасна гледка към Витоша се разкри от моя балкон.

                               

Вечерта след всички ремонти краката ме болят от обиколките из софийските квартали, но и са сигнал за застудяване - за последното разчитам на тях повече, отколкото на прогнозата по телевизията. 

Преди да потъна в сладки сънища след множеството ремонти на перални, телевизор и печка, ще споделя виц, прочетен преди ден-два в нета. 

***
- Микровълновата работи ли? 
- Като часовник! 
- Ама нещо не тръгва? 
- Нали ти казвам, работи като часовник, само гледаме часа на нея...


Ремонт на перални, ремонт на печки, ремонт на микровълнови, техник, майстор,За да не изпадате в подобни ситуации, не оставяйте нещата да се влошат до крайна степен. Обръщайте внимание на дребни симптоми, които подсказват проблем - необичайни шумове, жужене, течове, бъркане на програми при пералните например.


смяна на ремък и маншон, отстраняване на проблеми с филтър, запушена помпа, проблеми с центрофуга, течове, програматор, запушени маркучи, блокирала ключалка, ремонт на перални по домоветеСервизните услуги се предлагат без почивен ден в рамките на стандартния работен ден.

Част от предлаганите ремонтни дейности са – смяна на ремък и маншон, отстраняване на проблеми с филтър, запушена помпа, проблеми с центрофуга, течове, програматор, запушени маркучи, блокирала ключалка, както и други повреди при пералните машини.На снимката - счупена ключалка за люк на пералня Zerowatt


ремонт на перални по домовете, ремонт на перални, зероватСервиз за битова техника
Погрижете се да посрещнете празниците с ремонтирани перални, печки, телевизори или диспозери. Не позволявайте на досадни битовизми на помрачат доброто настроение.


смяна на ремък и маншон, отстраняване на проблеми с филтър, запушена помпа, проблеми с центрофуга, течове, програматор, запушени маркучи, блокирала ключалка,


За  контакт с инж. Станев: тел. 0898 371028

ремонти  на перални, печки, фурни, плотове, микровълнови, телевизори, аспиратори, абсорбери, сушилни, съдомиялни, диспозери в София.Професионални ремонти  на перални, печки, фурни, плотове, микровълнови, телевизори, аспиратори, абсорбери, сушилни, съдомиялни, диспозери в София. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)