сряда, 28 октомври 2015 г.

Сервиз за битова техника: Професионален ремонт на перални, печки, микровълнови, фурни, аспиратори, диспозери, абсорбери, съдомиялни, сушилни, прахосмукачки, ютии и друга битова техника с профил в bgmaps.com

Сервиз за битова техника, инж. Станев

Професионален ремонт на перални, печки, микровълнови, фурни, аспиратори, диспозери, абсорбери, съдомиялни, сушилни, прахосмукачки, ютии и друга битова техника.

Сервиз за битова техника, инж. Станев  Професионален ремонт на перални, печки, микровълнови, фурни, аспиратори, диспозери, абсорбери, съдомиялни, сушилни, прахосмукачки, ютии и друга битова техника, ремонт на перални,


Вече с регистрация и в www.bgmaps.com:Седмицата отлетя наполовина, октомври стяга куфари, пълни с цветни листа и кестени, за да освободи пространство за ноември. През изминалите няколко дни слънцето се смили над софиянци и изпраща животворни лъчи към нас. Рано витоша все така се крие зад плътна мъглива завеса, която не позволява да се насладим на ошарените в есенни тонове залесени хълмове. 

ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, ремонт на печки, ремонт на микровълнови в Борово, Манастирски ливади, ремонт на аспиратори, майстор,Майсторът остана съвсем без свободно време, но има график с ремонти за няколко дни напред. Няма как сам техник да обслужи всички повредени перални, печки и телевизори из София, а повечето хора имат нужда от работеща битова техника в ежедневието. Можете да изчакате за свободен час или да се обърнете към по-свободен колега. 


ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, сервиз, майстор, ремонт фурна, програматор на пералня


Ремонт на перални в София - квалифициран сервиз по домовете без почивен ден. Поправям качествено перални, фурни, печки, телевизори, микровълнови, аспиратори, диспозери и друга битова техника и в събота и неделя по Ваша заявка.


Ремонт на перални по домовете от инж. Станев

Смяна на маншон (гумено уплътнение) на пералня

Ремонт на перални,  Смяна на маншон (гумено уплътнение), пералнята тече, добър майстор, мухъл в пералнята, сервиз,


Вади се сравнително лесно, но при някои модели поставянето си е цяло изкуство с необходимите за целта умения - опит, сръчност и търпение. 

Ремонт на ключалка за люк на пералня

Ремонт на ключалка за люк на пералня, Blue sky washer, washer,


Обикновено се купува нова ключалка и се сменя повредената. Не винаги дефектиралата ключалка може да бъде поправена.


В този случай ремонтът бе наложителен поради липсата на нова ключалка от тази марка в магазините за резервни части, тъй като пералнята бе втора употреба от рядко срещан модел в България - Blue Sky.


Ремонт на пералня с повредени амортисьори

Ремонт на пералня с повредени амортисьори, сервиз за битова техника в София, Борово, Бъкстон, Красно село, Манастирски ливади

Счупени уши на амортисьори за пералня Whirlpool (на снимката горе)


Ремонт на пералня с повредена помпа

Ремонт на перални в София,Ремонт на перални по домовете, пералнята тече, изгоряла блокировка, изгоряла ключалка, люка на пералнята не се отваря,


Много често срещана повреда при пералните машини. Сервиз за битова техника и електроника в София.

Предлагам и извършвам квалифициран ремонт на телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), професионален ремонт на перални машини (блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка, почистване на четки, смяна с нови при нужда, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматори и отстранява други повреди), печки, фурни, микровълнови, плотове, аспиратори, абсорбери, диспозери, съдомиялни, като прилага навременни адекватни компетентни решения за всеки индивидуален сервизен случай.  Ремонт на перални в София,Ремонт на перални по домовете, пералнята тече, изгоряла блокировка, изгоряла ключалка, люка на пералнята не се отваря,


Ремонт на различни модели и марки телевизори:


ремонт на перални в Борово, Красно село, Манастирски ливади, Лозенец, Иван Вазов, Бели брези, Стрелбище


Отстранява майсторски повреди при съдомиялни, сушилни, абсорбери, аспиратори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника в София без почивен ден.Сервиз на по-дребна битова техника и електроника също се извършва.

ремонт на перални в Борово, Красно село, Манастирски ливади, Лозенец, Иван Вазов, Бели брези, СтрелбищеПо-дребните домакински уреди – прахосмукачки, тостери, сешоари, блендъри, ютии, чопъри, отоплителни печки, вентилаторни печки, конвекторни печки, котлони и друга битова техника за дома или персонална грижа – се доставят на място, като за целта е необходимо да се свържете с майстора, за да се договорят времето и условията за приемане и предаване на електроуредите.

Сервиз за битова техника: Ремонт на вентилаторни печки (духалки)

ремонт на ютии, ремонт на перални,  сервиз за битова техника, перални сервиз, сервиз в Борово, сервиз в Манастирски ливади, Бъкстон, ремонт на перални,ремонт на печки, ремонт на прахосмукачки, ремонт на микровълнови, пералнята тече, майстор, сервиз, техник,


Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.


Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони - на тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София.

Ремонт на печки, фурни, микровълнови, плотове:

 сервиз за битова техника, перални сервиз, сервиз в Борово, сервиз в Манастирски ливади, Бъкстон, ремонт на перални,


Майсторът, който може, знае как и няма да Ви подведе!


ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ.
ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.


ремонт на перални, ремонт на перални по домовете, ремонт на телевизори, блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка, почистване на четки, смяна на маншон или ремък, запушени филтри,помпи,маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматориРазумен избор на ремонт на битова техника – без неизпълними или подвеждащи обещания, без примамливи суми, без множество различни имена или телефони, майсторът, от когото другите преписват нагло обяви и публикации, за да изглеждат значими в собствените си очи.

Може да прегледате моите клипчета, събрани за Ваше удобство в тази плейлиста:


Инж. Станев отговаря на тел. 0898 371028


Насладете се на спокойствието на златната есен и меката ласка на слънчевите лъчи. ;)


Сервиз за битова техника,Ремонт на перални в София,Ремонт на перални по домовете, пералнята тече, изгоряла блокировка, изгоряла ключалка, люка на пералнята не се отваря, маншон на пералня, скъсан ремък, запушен филтър, центрофуга,
Златна есен

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)