петък, 9 май 2014 г.

Надежден майстор, прекарващ свободното време „На плажа“, създаден от У. Чейс, ремонтира качествено перални, телевизори и печки по домовете в Софи

Бих искал тази публикация да е вдъхновена от слънчевите дни, от майското синьо небе над София, но по-скоро се дължи от избуялата надежда за това, резултат от поредицата от дъждовни дни.

Настроението в очакване на по-хубаво време и последващо лято ме подсети за този летен пейзаж, рисуван от американския художник Уилям Мерит Чейс (1.11.1849-25.10.1916). Виден представител на импресионизма, У. Чейс рисува картината „На плажа“ (At the Seaside) през 1892 година. Различни нюанси на синьото, което асоциираме с лятото, а последното носи свобода на духа, емоциите, младостта. Свеж елемент внасят ярките чадъри, подобни на огромни цветя, намек за огнено-летни страсти. Картината е рисувана с характерните за импресионизма плътни и гъсти движения на четката. Огнено-слънчевите цветове присъстват дръзко и в други детайли на творбата, преливат ненатрапчиво в синьото на океана.

На плажа, У.М.Чейс


Картината може да се види в Музея на изкуството Метрополитън в Ню Йорк. 

===

Следва преход от красотата на изкуството и слънчевото лято към прозата на ежедневието в София.

Ако търсите качествен ремонт по домовете в София, професионализъм на предлаганите сервизни услуги, целоседмични ремонтни дейности на битова техника – перални, телевизори, печки и не на последно място – коректен и надежден майстор, който да Ви посети на място, за да отстрани възникналите проблеми по битовата техника, то едва ли ще попаднете на по-добро предложение.

Филтър на пералня


Отделете няколко минути, за да разберете защо.

Kоректен майстор техник извършва качествен сервиз на перални машини, ремонт на различни марки и модели телевизори (CRT, LED, LCD, TFT, плазмени), печки, стъклокерамични плотове, фурни, микровълнови, мелачки за битови отпадъци (диспозери), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, електрически радиатори и други електроуреди  по домовете в удобен за клиента ден и час.

Ремонт на телевизори по домовете


Извършваните ремонтни услуги са в сила за град София.

Ремонт lxpress предлага услугите монтаж, демонтаж, следгаранционен сервиз на перални, съдомиялни, сушилни, както и консултации при закупуване на нова техника за дома.

Ремонт на перални в София - програматор с куплунг


Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Овча Купел, Лозенец, Иван Вазов, център на София и други, се ползват с предимство при посещението, като са възможни часове за посещение извън работния график на майстора.
Ремонт на печки в София без почивен ден
За повече информация и други възможни ремонти може да разгледате подробно в сайта – http://lxpress.alle.bg/  и да посетите блоговете ни:

За контакт: тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

Петък - ден на майстора


Прекрасен петък и много свежо настроение от Ремонт lxpress и инж. Станев!
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)