сряда, 23 април 2014 г.

Смяна на ремък на перална машина от професионален майстор – качествен ремонт от lxpress

Коментирал съм темата за смяна на ремък на перална машина и преди. 

Малко бекграунд информация като интродукция:

Ремъкът при пералните  машини служи, за да предава мощността от електродвигателя към барабана на пералнята.

Първи и главен симптом за скъсан ремък на перална е промененият звук на пералнята в режим на работа. Собствениците на повредените перални, които съм посещавал за ремонт, най-често се оплакват от остър свирещ звук. Нормалният шум за работеща пералня отсъства. Двигателят вдига свръхобороти (когато е  четков мотор) и може да изгори или да се разруши механично, т.е. да стане по-голяма повреда, чието ремонтиране ще струва по-скъпо, ако не се вземат своевременни мерки. 

Ремонтът не е сложен, не е от най-скъпите и си струва да не се отлага във времето подмяната на ремъка на пералнята. При различните модели перални ремъците са различни, което налага като първо действие свалянето на ремъка, закупуването на нов, съответен модел, а след това самата смяна. 

Не продавам ремъци за перални машини, казвам, защото често звънят собственици на перални машини със запитвания, нито каквито и да е части - сервизен техник, а не търговец съм. 


Смяна на ремък на перална машина


Изберете Ремонт lxpress и инж. Станев за извършване на професионален ремонт на вашите перални машини, телевизори, микровълнови, печки, сушилни и друга битова техника по домовете без почивен ден.

Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!

За контакт с инж. Станев – тел. 0898 371028.

Заповядайте в сайта и  блоговете за повече информация и интересни публикации.

С пожелание за светла седмица!


Априлски дни


При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 0898 371028.

На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за диагностика и сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

Ремонт перални по домовете


Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.


Ремонт микровълнови печки по домовете


Качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

1 коментар:

  1. Инж. Станев, пералнята и телевизора работят перфектно. Благодаря от името на цялото семейство.

    Елена, ж.к. Борово

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)